dålig uppdatering.

Nu är det så att Kriii tycker att jag ska uppdatera i bloggen, eftersom jag gör det så sällan. Jag håller faktiskt med om det, jag trodde det skulle bli jätte mycket bloggning när jag kom från Bosnien, men så blev det inte. Jag har nog tröttnat och skriver bara när jag får lust. Sen är jag faktiskt ganska upptagen också, är ju i skolan från åtta till halv fyra varje dag, sen försöker jag hinna med vännerna och läxorna, så det blir ju faktiskt lite jobbigt. drfkommer det inte bli så mycket blogging tyvärr. Men jag ska försöka uppdatera så fort jag har tid, hehe.

Idag var jag i skolan, var väl helt okej, förutom att jag blev helt konstig sista lektionen, men så är det när man är tjej! Jag har lite humör svängningar just nu, så ifall jag verkar sur eller något är jag inte det. Sen efter skolan gick jag hem, satt hemma ett tag, webbade med Kriii och Linda, hade ganska kul faktiskt. Sen typ gick jag ut och mötte Felicia, vi snackade och så, sen mötte vi Melina och Olivia, Ida och Hanne, så var vi med dom ett tag. Så typ gick dom, medans jag och Felicia mötte Kriii. Sen gick jag hem för att äta, så stack jag ut igen efter det och var med Felicia och Kriii, haha! Sen träffade vi Ena som var med Dani, så var vi med dom. Sen var jag ensam med Ena och Dani, sen följde vi typ med honom en bit, eftersom vi inte hade något bättre för oss, haha.  Nu sitter jag här och bråkar med Kriii , för att han spelar spel istället för att skriva i sin blogg -.- !! Jaja, ska försöka övertala honom nu , ha det så bra. Puss.

plugg, plugg, plugg..

Nu sitter jag här i rummet och gör inget speciellt, ska snart börja plugga lite på min svenska läxa. Felicia var ju här innan och då pluggade vi klart matten, riktigt bra. Det ska ju lämnas in imorgon. Men jag måste verkligen göra lite på svenskan nu, och sen läsa igenom engelskan en gång. Så det blir inte några mer inlägg för idag. Sen ska jag platta håret och försöka göra en Lady Gaga rosett! Hann inte det idag, stack ut med Felicia , Olivia och Melina. Men ja, puss.


- svenska...


 & engelska...


fick 2 böcker och en sån sak (
på bild under ) av min kusin innan jag åkte till sverige. söta va? :)









mke på gång.

Längesen jag skrev nu, men har varit i Sverige några dagar , riktigt najs. Sen har skolan börjat, redan blivit jobbigt! Men ja, har ändå sjukt lång rast på onsdag, i 1h och 40min. Så det är najs, annars så slutar jag halv fyra varje dag, och börjar tio över åtta. förutom på fredagar, då slutar vi tjugo i två. Men aja..får väl leva med det haha! Ska äta strax, sen ska jag till Felicia och plugga matte, sen när jag kommer hem ska jag plugga lite svenska och så ska jag platta håret och försöka göra en Lady Gaga rosett! Ska bara se hur jag passar i det haha. Kanske lägger upp bild här, annars blir det på bdb :) eller på båda, ja får se iallafall... Har väl inte gjort så mycket idag , haha skolan bara. Sen nu sitter jag och lyssnar på musik. Juste! Ni vet Marabou Sommar? jag hann inte smaka den innan jag åkte till Bosnien, och nu när jag kom tillbaka kunde jag inte hitta den någonstans, men idag, så kom Kriii till skolan med en! Så satt vi och käkade (a) jag älskar den!
Men ja, jag älskar typ alla marabou choklader :$ .. Sen måste jag ge Felicia hennes present idag också, det får jag inte glömma. Nu ringde jag Felicia, och hon ska komma hit! Bra, då kommer jag knappast glömma hennes present haha. Nej, nu ska jag gå snacka med min mamma, puss.


Lady Gaga - Paparazzi.
Älska låten.

imorgon ska jag hem .. :o

Nu har jag nog packat allt, tror det iallafall. Nu ska jag snart till sarajevo, sen imorgon är det Sverige som gäller. Gud, jag kan inte förstå att det är sant :o .. Im soo happy! Haha , nu ska jag lägga in laddare, kamera, dator och sminket i väskan, then im ready to go! Vi hörs imorgon eller senare ikväll. Puss!

Snart sitter jag på den moppen igen, antagligen iallafall, hehe !

snart sverige.

Jag kan inte säga att det har varit "dålig" uppdate i bloggen, det är värre än så. Haha jag vet inte varför, jag sitter vid datan och sånt, men jag har bara inte haft lust till och blogga. Men ska nog ändra på det när jag kommer tillbaka till sverige. Som förresten är om 2 dagar. Jag kan inte fatta att jag ska hem om 2 dagar. Gud, jag är helt konstig, men jag är faktiskt nervös. Längtade till skolan innan jag fick veta schemat, haha nu vill jag verkligen inte dit! Haha. Inte för att det var skolan jag saknade, mer folket i skolan. Men hur som helt så är mitt schema sämst. Men jag kan tyvärr inte ändra på det. :/

idag har jag packat, jag är mycket glad, måste bara se till så jag inte glömmer något , eftersom jag brukar göra det. Men det ska inte hända det här året! .. Hoppas jag, hehe..  Jag kommer dock ha ett problem när jag kommer tillbaka till sverige..hur fan ska jag lyckas vakna klockan sju!? Det är helt sjukt. Jag kan ju lova att det inte kommer gå så bra! Jag kan inte somna innan tre nu för tiden. Måste ändra på det, haha. Men det kommer nog ordna sig, precis som allt annat.

Nej men nu har jag inget mer och säga, jag längtar så sjukt tills på lördag! Lägger in en bild. Puss på er sötnosar.


I really wanna work this out, damn boy i'm tryin'
it's no excuse, but i got this ice box where
my heart used to be.

18 dagar kvar.

Igår gick jag och la mig runt elva, eftersom jag hade dygnat natten innan den. Så låg jag där i rummet och läste massa sms eftersom jag inte kunde somna. Det gick verkligen inte. Gick upp flera gånger och bara gick runt i huset, orkade inte sätta på datorn heller. Var bara hungrig. Sen runt halv tre däckade jag. Så vaknar jag klockan sex imorse utav att det regnar och åskar. najs eller hur? Kunde inte somna då heller, för det lät som fan. Men det slutade efter ett tag, då somnade jag om. Sen kom bror in i rummet, så började vi bråka om en massa. Sen gick jag ner och åt, nu orkar jag ingenting.

Jag måste verkligen erkänna att jag har riktigt tråkigt. Det är inte kallt ute, men det finns ingen sol heller. Jag skulle egentligen till Sarajevo idag, kanske åker ikväll istället. Blir nog bättre så ändå. Jag tror Ena åker hem till Sverige idag. Är ganska så avundsjuk, för jag vill ju faktiskt också hem. Fast det är synd att jag inte hann träffa henne :( .. Men denna sommar har varit ganska stressig. Men när jag kommer tillbaka till Sverige, ska vi till rosersberg och chilla. Kommer du ihåg den idén? Det verkar riktigt kul, så det måste vi faktiskt göra! Sen har jag massa annat planerat när jag kommer hem också. :)

Nu orkar jag inte ens skriva något mer, jag har tappat lusten till allt. Jag vill bara hem. Nu är det iallafall inte så mycket kvar. Men jag skriver ikväll istället, eller underdagen hehe. Puss på er.


I'd give it all up, I've given you to much.
But im taking back my love.

Last night at the TIVOLI.

Det blev som jag ville, låg ute och solade typ hela dagen. Efter senaste inlägget då :d sen efter typ blev vi hungriga, så stack vi och käkade kebab. Men ja, sen satt vi ute och spelade kort och uno, najs var det. Har blivit brunare! (y) .. Men fan nu börjar min kusin klaga på att jag är seg, vi ska tydligen på tivolit. Snacka om att vi inte är normala :( pallar inte fråga heller, wohopp! Så vi ska bara dra dit, haha jaja :d .. Skriver när jag kommer hem , antar jag. Aja , nu måste jag verkligen gå, eftersom jag är segast , måste jag fixa mig extra snabbt ikväll. Men ja, puss!


sola och bada!

seriöst, vad jag gör innomhus när jag kan gå ut och sola? jag vet inte riktigt, men jag orkar inte. ska nog göra det snart ändå. väntar på min kusin, han har varit i montenegro hos min faster, så mamma och dom är hos honom nu, antar att han kommer komma hem med dom. hoppas det iallafall. snart blir det sarajevo ett tag. kusin fyller år imorgon! sen vet jag inte, sen ska jag väl tillbaka hit, vara här ett tag sen är det dags för mig att åka hem! det kommer nog gå ganska snabbt iallafall. jag hoppas det. trots att jag haft kul här har det gått sjukt lång tid, både jag och mamma tycker att vi varit här för länge haha, så nästa år blir det nog bara tre veckor eller nått sånt. jag har ju varit här från 13 juni.. hihih. men ja, snart ska jag hem och jag längtar. mohaha nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sola och bada. skriver mer ikväll.


// du och jag tillsammans, det känns som om detta var meningen.
för nu vill jag inte att vi ska gå skilda vägar.
du och jag mot världen, spelar ingen roll vart vi hamnar,
hand i hand på vägen genom livets stora cirkel.
svårt att välja rätt, tillsammans så bestämmer vi vilken,
du och jag ska ta, vi kommer överens,
sen så håller vi en riktning och
vi släpper inte den.

mihih.

tjena! nu är jag hemma, eller kom igår men vi stack till tivolit direkt efter. sen satt jag nere och snackade med kusiner och sånt till typ tre, sen vart alla sjukt trötta, så vi gick och la oss, men eftersom jag sover i husets varmaste rum, kunde jag inte somna, låg bara och tänkte till typ fyra eller nått, sen lyckades jag somna! (y) .. har inget speciellt och berätta, så jag gör en lista istället. hihi (a)


PERSONLIGT
Namn:
Sabina Memic.
Födelsedag: 20 juni
Ögonfärg: brungröna.
Hårfärg: brunt.
Längd: 167
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: tvilling (a)
Skostorlek: 38
Rädslor: haha massor typ.  
mest använda namn på msn: jag vet inte ;o

FAVORIT
Färg:
vetinte :)
Mat: onyttigt! (y)
Sport: fotboll.
Glass: donkens (?)
Godis: allt haha.
Affär: ouff, många.
Nummer: 7 och 17.
Tuggummi: hubba bubba! :d
Helgdag: lördag
Årstid: SOMMAR !
Radiostation: the voice.
kroppsdel på motsatta könet: haha .. magen :$

VÄNNER OCH LIVET
vem av dina vänner är mest lik dig: jag vet inte.
vem är mest högljudd: Felicia kanske? :$ 
vem får dig mest att skratta: hmm ... dom flesta. heh
vem har du känt längst: Ricci och Ena. Felicia också, men det har varit lite upp och ner innan, haha.   
vem är blygast: om jag får ta mig själv är det nog jag. men annars älsklingen felicia :*
när grät du mest? hmm .. asså jag vet inte ;o
vart vill du bo i framtiden: Sverige forstfarande, men vet inte riktigt vart.

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: mh ;d
Rymt hemifrån: haha jag vet inte :o  
Tänk på självmord: nej.
Sovit utomhus: japp
Spytt i skolan: inte vad jag kan komma på nu iaf.
Velat bli modell: Haha nej , faktiskt inte.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha oja!
Sett en död människa: nä :)
Ätit sushi: smakat.
Varit på scen: haha ja.
Retats: alltid :d
Svurit: bara det jag gör typ :$
Duschar dagligen: varannan dag.
Vill gifta dig: mja.
Kommer överens med dina föräldrar: sometimes.
Är rädd för åska: nej :o
spelar något instrument: nää
Äger en ipod: ja, men den är sönder! :)
sover med gosedjur: nej .. (a)
sjunger i duschen: alltid ;$

THIS OR THAT

pepsi/cola: vilket som (:
mc donalds/burger king: Donken.
singeldate/gruppdate: Vet inte:o singeldate kanske.
choklad/vanilj:choklad!
jordgubbar/blåbär: jordgubbar
kött/vegetarian: kött
tv/film: beror på.
gitarr/trummor: trummor
adidas/nike: adidas
kakor/paj: paj
blind/döv: döv

KAN DU
gå ner i splitt: nej haha
skriva med båda händerna: haha ja, men det ser sjukt cp ut när jag skriver med vänster :ö
vissla: ja :)
blåsa en bubbla: ja?
rulla din tunga i en cirkel: ao :d
ha dina ögon i kors: HAHA ja!
nudda näsan med tungan: näpp!
äta vad du vill utan att oroa dig: haha ja :)

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade: lillebror.
du pratade i telefon med: storasyster
du msnade med: jenny sötis :d
du längtade efter: heh :$
du skällde på: min bror! :d

SENAST DU

skrattade; idag 
grät: haha jag grät inte för jag va ledsen, utan för jag saknar :) men minns inte när.
filmen du såg: ngn film med min kusin, sjukt bra men kan inte namnet på den.
tuggade tuggummi: igår
drog ett skämt: kommer inte ihåg :o
sjöng en sång: idag :)

VAR ÄR DU?
vad ser man utanför ditt fönster: här i bosnien .. min pool :)
lyssnar du på musik nu: haha ja :)
vad har du på dig: shorts & linne :d
vad är det på din musmatta: har bärbar ;p

TROR DU PÅ

liv på andra planeter: vetinte.
mirakel: kanske.
kärlek vid första ögonkastet: haha skojar du? ;)
spöken: jaklart (;
tomten: haha vad tror du? (;

ÖVRIGT
hur många kuddar sover du med: just nu - en!
dricker du mjölk: älskar.
person du hatar mest: nämner inga namn.
vad borde man uppfinna: fan vet jag. en sån sak som gör allt man ber den kanske? :o
är du ett hälsofreak: jadå!
vilket är det värsta vädret: blåsigt kasnke..


tomt.

Hur kommer det sig att jag alltid skriver i bloggen nar jag ar hos min kusin och inte hemma? Det ar lite konstigt, jag har ju faktiskt sista tre bokstaverna hemma och inte har, so det blir ju lattare for mig att skriva, men ja.. Akte till Sarajevo med mamma idag, ska hem imorn igen. Snacka om onodigt! (y) men ska hit po tisdag sjalv, do kommer jag nog stanna ett tag. det ar sont tivoli nara oss nu, so brukar val go dit ofta. Imorn kommer Seka Aleksic dit, ska go :) .. Och do ska jag titta efter en vaska oso. Jag har egentligen ingenting att saga direkt.. Kanske kommer po nott imorn! do kommer lite bilder oso. Men ja, ar helt tom.. hors imorn. Puss.

Jag ska hem om 21 dagar.
I cant wait!

RSS 2.0