bytt blogg.

byter blogg, men har kvar den här ändå. nu hittar ni mig på; www.sabinaochfelicia.blogg.se ..

jag älskar dig.


         
;' jag kommer alltid att älska dig.


saknar



bad uppdatering

nu har det blivit riktigt dålig uppdatering igen! och jag vet inte varför. men har iallafall haft så sjukt roliga dagar.

fredags: vi fick sluta sjukt mycket tidigare, plus att det var sista skoldagen,så vi var jätte glada. ja, sen så skulle vi ju hitta på en massa saker också, men dagen slutade med en lugn kväll ute med lika olika folk.

lördags; jag och felicia fick lust och sola, så vi gjorde det. det blev 30 minuter för båda, riktigt skönt. fick faktiskt en rand, trots mina sjukt dåliga pigment , haha. sen var jag ensam hemma ett tag, ja sen så typ .. gick jag ut med lite folk .. om jag inte minns helt fel :o mitt minne är lite dåligt kan man säga.. haha!

idag (söndag); träffade saknade ricci med felicia, vi va i stan och chillade lite. hade kul. kom hem runt sju tiden typ, haha, sen kom jag hem och åt, och på vägen hem skrämde anti mig , haha inte snällt! ja, sen så typ.. gick jag till willys med min syster, där mötte jag ida, sen så gick vi till resten av folket som var vid en park. hade så sjukt roligt. haha, träffade en massa nytt folk. ja, det var lugnt en lyckad kväll. nu sitter jag här och ska väl snart .. göra ingenting. ladda min mobil och jag typ smsar med en massa, så ja.. måste göra det. haha!

imorn ska det bli ännu en ut gång, tror jag iallafall. måste njuta av dagarna vi är lediga ju, haha. men ja, vi hörs då. nu ska jag fortsätta lyssna på " sexy bitch - akon & david guetta" , sjukt bra låt. hihi puss.

ego



torsdag.

ännu en dag med ingen upptadering, men jag kommer med en anledning till det, hihi. jo det är så att jag har sovit hela dagen, eller ja , när jag kom hem från skolan, har ju varit sjukt trött dom senaste dagarna och har haft huvudvärk, så jag tog två alvedoner sen gick jag och la mig. vaknade runt sex tiden, så gick jag och duschade. ida och felicia var här medans jag stod i duschen, dom ville att jag skulle med ut. men ao.. har varit hemma hela dagen , sjukt sköönt. äntligen fått vila lite. men jag tror faktiskt att jag är sjuk. får se hur det blir med skolan imorn .. aja, har ingenting speciellt och berätta :o skolan var som vanligt. ja, skriver nog mer sen. puss.

plugg...

har inte skrivit i bloggen på hela dagen för att jag pluggat. sen var jag ute, och har precis kommit hem. men hinner berätta lite kort om dagen innan det är dags för pluggandet igen ..

jag höll nästan på komma för sent imorse. hade engelska, var väl helt okej lektion, satt och jobbade med kriii och adam. sen så hade vi en massa lektioner, inget speciellt hände. så hade vi lång lunch rast idag, så vi gick till preem parken och chillade lite där. sen var det dags för spanska, vilket har börjat bli ett ganska kul ämne. hoppas jag fortsätter tycka det haha. melina och jag satt utanför och väntade på läraren, sen kom det en massa som också skulle ha skåp, så snackade vi om kärlek. eller jag satt typ och frågade ut alla om en massa saker. typ om de varit kära och sånt. sen fick jag typ damp där emellan, haha men det gick över sen i klassrummet :) .. ja, sen efter spanskan var det dags för SO. lätt bästa lektionen idag. hade så sjukt kul. vi fick sitta i grupprummet, där jag och felicia däckade. (y) hehe, sen när melina väckte mig satt kriii i fönstret, då skulle jag också göra det. så satt vi där. sen ville vi hoppa ner, det är typ ungefär 10 meter ner, haha. så vi började skriva avskedsbrev! haha. sen när vi skulle hoppa kom läraren, han var inte glad direkt. men ja, vi hade kul iallafall. hehe! ja sen slutade vi, jag gick hem pluggade svenska, och ska göra det igen alldeles strax. har ju inlämning imorgon, och jag är snart klar. hehe.


och som ni kanske märkt måste jag ha choklad när jag pluggar.
för det är ju det bästa som finns!


i wanna sleep..

f*ck vad jag har ont i mitt huvud.. vad är det med mig egentligen? har haft det typ sen förra veckan, det slutar aldrig. jag vet inte riktigt vad det kan vara... för lite sömn kanske? nej men jag vet inte. helst av allt vill jag bara lägga mig och sova nu, men kan inte det tyvärr- eftersom jag helst vill bli klar med min svenska läxa. vi har inlämning nu på torsdag och jag har inte bivit klar. sen måste jag ren skriva allting också. så det ska jag göra, sen ska jag nog lägga mig.. måste få sova en timme miiinst. sen vet jag inte vad jag ska göra.. titta på film kanske? får se om det finns något bra på tv ikväll.

hur som helst .. nästa helg har vi studiedagar måndag och tisdag, så det blir liksom en "långhelg", skönt. har väl ingenting speciellt planerat, förutom om att vi tjejer snackade om att vi skulle lana någonstans, men vi får se hur det blir med det. hoppas det blir av, för det skulle vara kul hehe. ja annars då... mja, jag har inte gjort något speciellt, skolan som vanligt dåja, sen typ bara varit hemma, käkat pizza..hihi. orkar nog inte gå ut idag heller.. ska snart leta efter plattången, platta håret och plugga, samtidigt. wiho! men ja, ni får ha de bäst, så hörs vi senare. hehe.


shalala

Hejsan, det vart inget haninge idag.. vädret sög riktigt ordentligt imorse, så vi stannade hemma isället. lite synd det.. men ja, det får bli en annan gång helt enkelt. vaknade runt halv ett idag , ngt sånt ja. sen typ var jag tvungen att fixa frukost till mig och min bror, bara för vi är ensamma hemma. eller ifs är min syster här nu, men vi var det innan iallafall.. aja, efter att jag käkat gick jag ut med Ena, vi satt bakom huset och snackade, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på , felicia ville att jag skulle gå till henne , ska nog smsa för att se vad hon gör.. annars har jag inte speciellt mycket planerat, helgen har gått sjukt fort och imorgon är det skola igen :( .. ja, nu har jag väl inte så mycket mer och säga, skriver lite mer senare ikväll istället.


inte bra..

.. jag ska upp klockan 10, och kan inte sova.. men jag vet att jag kommer kunna komma upp, det är bara att jag kommer vara lite trött under dagen, men skit samma, hehe. snackar lite med kriii just nu, och elin .. sen min kusin i tyskland, som jag faktiskt saknat. ska nog gå lägga mig snart. men ja, jag lägger upp en bild nu ist :) hehe.


ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.
(v)


haninge imorgon

imorgon ska jag till stan! eller ja, typ.. ska till haninge ett tag, träffa minea. wä, kul ska det bli! måste vara hos felicia kvart i elva, alltså måste jag vakna runt tio tiden, inte kul. men ja, sånt är livet! så ska väl snart gå lägga mig så jag kommer upp imorgon. inte för att det kommer bli något problem, men ja, ändå.. innan jag går och lägger mig ska jag fixa min design , ska försöka göra det själv.. får se hur det blir. skriver lite senare, hehe

hemma! :d

så nu är jag hemma. var ute med några, kommer inte ihåg namnen på alla, haha! vi satt nere i sätuna parken och chillade :) sen kom kattis en liten stund också, så satt vi med henne, sen stack alla hem. ja, sen så kom jag hem, käkade, nu sitter jag här och funderar på leka med photoshop igen, men jag pallar inte datan.. så ska väl bara in på facebook, spela lite, sen titta på tv och äta godis. imorgon blir det lite bilder här på bloggen :)


photoshop

nu har jag lekt med photoshop i några timmar, det är riktigt svårt det där programet! haha jag är inte duktig , så jag kommer inte lägga upp bilderna jag redigerat, kanske senare när jag blir lite duktigare. felicia ringde mig nyss, så ska nog ut med henne strax. även fast det tydligen regnar.. jag hatar vädret idag! men ja, orkar inte sitta hemma heller! måste börja fixa mig nu! kaaaaanske lägger in dagens outfit när jag fixat mig, annars blir det när jag kommer hem!

home again.

Så , nu är jag äntligen hemma igen, haha. var ute med jesper, felicia, kristoffer, ida och jesper haha. vi gjorde inte så mycket, satt typ och snackade på en bänk, tog det lugnt bara.. ja, sen har jag nog inte gjort sådär jätte mycket idag. skolan som vanligt, hade spanska prov, gick faktiskt bra, gjorde allt typ, nu gäller det bara att det är rätt! haha. ja, sen så hade vi redovisning på no;n .. det var ganska kul, eftersom erik var sjukt rolig, hehe. så i slutet av skoldan gick jag runt och skrek; heeeeelg! .. skolan är verkligen sjukt jobbig nu .. men nu är det helg iallafall. skönt. efter skolan gick jag hem , så typ satt jag inne på facebook och kollade runt lite, sen tittade jag på min farm.. och lite såna saker , hehe ;$ .. måste bara säga att jag gjorde ett test på hur "skånsk" jag är, även fast jag är stockholmare ville jag göra det testet, fick iallafall typ 97% tror jag, det stod iallafall ; nästan 100%! , och det är ju inte sant. men jaja, inödig information. har väl egentligen inte så mycket plugg över helgen, lite i svenskan kanske.. eftersom vi måste lämna in arbetet den 17. så måste nog jobba lite. (y)

Jag har bestämt mig för att jag ska börja blogga typ dagligen, eller ja, så ofta jag kan iallafall. för jag vill liksom skriva av mig lite ibland, och då kan jag göra det på denna blogg :) .. mja, nu finns det väl inte så mycket mer och säga.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har sjukt tråkigt. men ja, kanske laddar ner någon film eller nått. får se helt enkelt. slänger in dagens låt nu också. Jag älskar den iallafall. puss.


stress.

jag hade tänkt skriva ett ganska så långt inlägg om det senaste. men felicia smsade mig precis och jag måååste fixa mig. håller på bestämma vad jag ska ha på mig och sånt. har det riktigt stressigt, eftersom jag ska träffa henne om typ en kvart, och jag är helt ofixad :o men ja, så kan det gå. hinner inte ens slänga in dagens låt, men det gör jag ikväll istället, hehe. jaja, puss på er.

onödigt inlägg.

varför bloggar jag ens? haha själv kan jag inte svaret på den frågan. men jag gör det iallafall inte dagligen, för det pallar jag inte.. har inte ens tid för det. har ingenting speciellt och berätta heller. så drf skriver jag bara när jag har tråkigt och när någonting händer. just nu skriver jag för att jag har tråkigt. skoldagen var faktiskt ganska ovanlig, alla blev helt hysteriska när man nämnde svininfluensan, eftersom det gick rykten om att någon hade det. själv vart jag också helt galen, ville bara gå hem. men vi stannade för att få veta om det var sant eller inte. och tydligen var det inte det. sen på lunchen hade vi sjukt lång rast, så vi satt i en park och chillade, sen hade vi spanska. sjukt rolig lektion alltså. satt och spelade spel med adel och anti, haha gick ju skit bra! jag vann (a) .. enligt mig iallafall! hehe. sen så hade vi SO, och så fick vi sluta 20 minuter tidigare. sen på vägen hem gick felicia med mig en bit, så stog vi och snackade om allt mellan himmel och jord, så mitt i allt börjar det typ små regna, sen började det typ spöregna, så jag tänkte springa hem, men orkade inte , hahah! så kom hem helt blöt, sen typ däckade jag när jag kom.  så stack jag ut med olivia, felicia, melina, jesper, niklas och några till. kom nyss hem , eller för en halvtimme sen typ, jesper skjutsade mig :) tackar. ja, nu vet jag inte vad jag ska göra :o typ .. smsa ena och kolla om hon vill komma hit ett tag. puss


jag älskar dig mest felicia.
s ♥ f


RSS 2.0