Black Eyed Peace - Boom Boom Pow.


fullt upp? ;o eller nått hehe

Ja, har inte gjort så mycket, varit på eurostop med familjen. Köpte bara ett par shorts, hittade inget annat fint ändå. Sen så har jag inte gjort så mycket mer än det, bara solat och ätit glass! Kan fortfarande inte fatta att jag åker om ungefär 2 veckor.. Har redan börjat planera vad jag behöver innan jag åker iväg, sen ska det bli mycket shopping där nere också! Min syster är tillräckligt snäll för att ha lovat mig en shopping dag :) eller ja, nått sånt (a) .. Haha ska möta upp Felicia senare, när hon kommer till märsta, vet inte vad vi ska göra. Sen runt åtta tiden ska jag möta upp Ena. Tror jag iallafall.

Ja, just nu är jag ensam hemma, alla stack precis (a) .. men mamma och lillebror kommer nog tillbaka om en timme eller så. men ja, ska nog sätta mig på balkongen med datan och cola, sen bara sola ;d riktigt skönt. Annars så har jag väl ingenting speciellt för mig :o .. Så har kommer iallfall de senaste veckorna se ut för mig:

* Fredag den 5 juni - ingen skola för mig. Ska på min kusins student.
* Måndag den 8 juni  - "klassens dag", vi ska bada och chilla i Sigtuna.
* Tis/onsdag den 9/10 juni - städdag. (
antar jag ), då blir det väl städa skåpen osv.
* Torsdag den 11 juni - skolavslutning!!
* Söndag den 14 juni - bästavän Felicias födelsedag.
* Tisdag den 16 juni - jag åker till Bosnien.
* Lördag den 20 juni - jag fyller år.

Mja, så har ganska mycket att se fram emot, okej, förutom städa skåpen och allt. Men vi slipper ju lektionerna (a) .. Sen kommer det säkert dyka upp nått mer kul, men det är iallafall allt jag vet just nu. Hehe, nu ska jag slänga in dagens låt, sen hörs vi lite senare!


hehe, jag vill ha navelpiercing :( ...


Melina och hennes ideer! Hahaha.


Melina och Ena gullungar, haha roligaste kvällen på länge :ö haha!


onödigt inlägg (;

Kan inte sova, vaknade halv tio, alla är säkert chockade över det :) jag brukar vara den som sover bort hela dagarna. Men nu för tiden har jag fått väldigt svårt att sova, vet inte varför :/ .. Men ja, idag har jag inget planerat. Ligga och sola som vanligt säkert ;) .. Och för att göra den här dagen lite bättre: nu är det bara 11 dagar kvar tills skolavslutingen och 16 dagar kvar tills jag åker till bosnien! yees, i'm happy. Men skriver sen istället, haha.

i'm done.

Jag är äntligen klar med min tub-topp/midje-kjol! Fick typ VG på den :) nöjd är jag faktiskt. Den passar och ser helt okej ut. Haha, så då måste jag väl börja på nått nytt arbete, ska nog göra nått litet, eftersom det är sommarlov snart! Tänkte lägga upp en bild på den, men kan inte hitta min kamera, men det kommer komma en bild nån gång snart :d .. Sen har jag skrattat så tårarna bara rann. Ibland är Melina för rolig haha! Har nog inte skrattat så där mycket i hela mitt liv, haha.

Efter skolan stack vi till Midgårdsvallen, för vi skulle kolla på Amerikans fotboll. Inte så kul som jag trodde att det skulle vara. Vi stack efter en halvtimme typ. Så gick jag hem, käkade och packade min väska, skulle möta upp Felicia. Vi skulle till sätuna och sola lite! Kan inte säga att det blev nån skillnad, är lika blek som alltid! Haha, men ska snart till Bosnien och där ska jag sola riktigt mycket. Sen ska jag nog sola solarium några gånger innan jag åker. Ja, i sätuna gjorde vi inte så mycket, typ snackade i telefon hehe, snackade och åt chips :) sen träffade vi Melina. Så gick vi runt i Märsta med en såg, ja, ni vill inte veta vad vi gjorde med den. Haha, nu är jag hemma och gör ingenting speciellt. Vi hörs lite senare, slänger in dagens låt snart också.

uh

Nu sitter jag på uh och gör ingenting, dom andra är ute och så. Jag pallade inte följa med, hehe. Men dom kommer nog tillbaka snart. Sen så ska jag ut med Ena, eller ja, får se hur det blir. Beror på när jag ska hem och om hon pallar då. Men ja, annars så ska jag väl inte göra nått speciellt, sova kanske. Är sjukt trött. Haha. Skriver när jag kommer hem istället. ( ingen bild på denna data, hehe,). Nu kom Melina, Olivia och Felicia! Haha.

onödig skoldag..

Riktigt onödig skoldag måste jag säga. Hade inte en enda lektion som var normal. Varje lärare var borta, så vi fick ha våran ena mentor på varje lektion. Så det blev typ eget arbete hela dagen, gjorde inte mycket alls. Satt vid datan och lyssnade på musik, sen typ gjorde jag lite på engelska uppsatsen, men det går dåligt.. Ska nog skriva om en annan dag. Men ja, det var ändå ganska chill, ingen gjorde nånting typ.. Alla bara satt och snackade. Sista lektionen var bild, utan lärare. Haha men det gick ganska lyckat, vi gjorde inget (y) men vi skrek inte så mycket heller. Hehe. Jag lekte mest med stolarna, gick runt och sparkade på allt, och typ lekte att jag jobbade. Haha sen tog dom min mobil och smsade runt .. Hehe så slutade vi tio i två, så stack vi till skåpen som vanligt, sen skulle alla till tåget -.-' vissa skulle till väsby, andra skulle hem. Jag orkade inte åka någonstans. Så jag och Melina gick och kollade om det var någon kvarsittning idag. Så var det inte. Så Melina gick hem medans jag slogs med Adel och Andreas. Haha, sen satt vi utanför skolan i typ en halvtimme och pratade om allt. Sen skulle dem hem och sånt, så jag gick med dom. Sen stack jag hem, och nu sitter jag här. Gör inte så speciellt mycket, tittar på The Tyra Banks Show. Vet inte vad jag ska göra idag.. Ont i magen... Kanske borde äta, hehe. Men vi hörs väl senare.


Whos's da man?


Hehe gammal låt, men fick den i huvudet. Han har riktigt fin dialekt (a)
Vad tycker ni om låten?

nytt "mål"

Orkar inte blogga just nu, tänkte bara skriva lite, ifall det är så att jag inte sitter vid datan senare. Har inget att berätta och just därför orkar jag inte skriva nått om dagen eller så.. Jag har ett litet "mål" - att lägga upp en bild till varje inlägg. Det kommer bli ganska svårt, eftersom jag inte har så många bilder, men ja, det löser sig ;) .. Har bara varit i skolan och nu är jag hemma, ont i huvudet hela dagen + igår, men ska ändå kanske ut med Melina och Felicia, om jag inte somnar eller nått. Tog faktiskt bilder med Felicias kamera idag, men dom får ni när hon skickat dom :) hehe. Men hörs sen.


Haha Melina och jag för någon dag sen. Vi tog Jocke's cykel mohaha!

brännbolls turnering

Idag hade vi brännbolls turnering i rosersberg, ganska kul var det faktiskt. Det började lite segt, men sen blev det bättre. Och tack gode gud för det fina vädret! Riktigt skönt. Nu är jag faktiskt lite sol bränd :o haha! Spelade många matcher ändå, sammanlagt spelade vi 7 matcher, jag var med på typ 4-5 .. Så det var ändå bra. Vi vann inte hela turneringen, men vi förlorade inte heller. Ja .. Har fortfarande ont i min rumpa från när jag och Felicia ramlade, haha! Sista matchen var vi inte med på, jag och Felicia satt istället och snackade med Adel :) och så irriterade vi Andreas :) eller ja, typ.. höll på som fan :ö .. Haha så innan det kallade Jesper mig Sabbe, så sa jag att han skulle säga Sabina istället, sen ngn ba: Sebbe. Så Erik bara: Sebastian. Så det är mitt nya smeknamn (y) hahah. Men det var iallafall kul, haha. Vi hann precis till tåget mot Märsta :) och Felicia bor ju sjukt nära stationen, så hon typ stack hem så fort vi kom till Märsta, medans jag skulle in på ICA. Ville inte dit själv :o så gick med Jesper, Krii och Andreas. Var sjukt törstig och hade en lång väg hem (a), haha, mja, sen när jag kom till ICA kunde jag inte bestämma mig vilken dricka jag skulle ta ;$ haha, men det blev en fanta! ;d sen har jag väl bara suttit på balkongen och solat, ätit godis och tittat på tv :) ska snart till min morbror... Men ja, vi hörs sen!


jag och Felicia när vi 'vilade' vid sjön  :) ..


Haha Adel när vi satt och snackade med honom.. han var fullt upptagen med att snacka med oss....


... medans hans klass spelade brännboll :) .. haha

hej sjukling (y)

Kom hem för en stund sen, var utelåst ett tag också, haha! Men ja, nu gör jag väl inte så mycket alls, mår illa! (y) och är fortfarande förkyld.. Enda lektionen som var lyckad idag var SO. Är inte förvånad, det är alltid lugnt på SO;n. På NO;n hämnade läraren en av våra mentorer och engelska läraren gick också och pratade med henne i slutet av engelskan. Ja, sen gick väl matten helt okej. Fast jag inte gjorde något alls. Har inga böcker p.g.a mitt skåp, så måste köpa nytt lås idag. Ja, idag har jag inget speciellt planerat, solen skiner.. Så kanske ska sola lite? Haha vet faktiskt inte. Men jag kommer nog på nått. Men ja, jag skulle kunna sitta på balkongen, äta glass och göra engelska uppsatsen.. Det låter ganska bra. Måste verkligen göra bra ifrån mig på engelska uppsatsen, nu när jag vet att hon kommer räkna med den i åttan också, det blir lite mer press... Men jag klarar det? :) haha hoppas jag. Vi ska skriva om en dag vi aldrig kommer glömma .. Vet inte vilken dag jag ska skriva om.. Det måste inte ha hänt på riktigt, vi fick använda "fantasin" om vi ville, men det är lättare om det har hänt, hehe. Nej, nu orkar jag inte sitta vid datorn mer, ska nog gå ta en alvedon och sätta mig ute på balkongen! Vi hörs lite senare.

jag måste sluta med listor ;o

Du är kär just nu - nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - ao.
Någon har sårat dig så du börjat gråta - ja.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader ? Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år ? Nej


ÄRLIGHET ;
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - m.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - m.
Jag har smygit ut utan lov-  mja.
Jag har ljugit om var jag är för mina f öräldrar - ja.
Jag har en hemlighet som ingen vet - m.
Jag har struntat i ett prov - jag vet inte.


DÅLIGA TIDER ;
Jag har druckit alkohol -  ja? haha.
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej
Jag kan inte svälja piller - haha va? :p
Jag har tagit mediciner mot depression - nejj.
Jag har anorexia och/eller bulimi - nej :o ..
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det- Ja.
Jag har vaknat gråtande - Nån gång.
Jag har somnat gråtande - M.

DÖDEN ;
Jag hatar begravningar- vet inte
Jag har sett någon dö - ne.
Någon nära till mig har försökt begå självmord - vi är inte så nära, men en vän ja.
Någon nära till mig har begått självmord - nej.



ERFARENHETER ;
Jag har tappat bort mig i min hemstad - haha mja.
Jag har sett en fallande stjärna - yes
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - haha ja :$
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - ja
Jag har sparkat en kille mellan benen -  nej ;d
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej, men jag vill!
Jag har lekt sanning eller konsekvens - ja.
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - har jag säkert! (y)
Jag har medverkat i en teater - mm
Jag har träffat någon från internet i det a verkliga livet - ja xd
Jag har fångat en snöflinga med tungan - ja.
Jag har suttit på ett tak på natten - ja
Jag har aprillat någon - ha?
Jag har åkt taxi - mm
Jag har ätit sushi - smakat
Jag har åkt snowboard - nej. och jag kan lova att det hade slutat med att jag bryter benet! (y)


bild & musik.




har sjukt tråkigt just nu.

Har fortfarande inte färgat hans hår, gud vad han ska vara seg! Haha, men det gör inte mig nått.. Haha själv har jag bara tagit det lugnt, grillat och ätit :) miho .. Har egentligen ingenting att säga, så vet inte varför jag skriver :o kanske för att jag inte har nått annat för mig, haha! Det här är ett tråkigt inlägg, men ja, det funkar ändå.. Ni får ha det bra, slänger in en bild och låt snart (a) haha. Puuuuss!

förresten: haha min bror kom hem nyss och sa att dom vann 13-0 :o haha duktigt gjort! (y)

..


I'm in love with your heart and soul..

Twilight .. igen? :o

Hej, äntligen är jag vaken! Gud vad jag kan sova länge (a) haha fast har ju duschat också, men ändå. Kan säga att det inte gick så bra för mig och vara uppe länge, somnade tjugo i två ungefär, haha. Inte för att jag var trött, mest för att jag hade tråkigt. Haha anledningen till att jag vill vara uppe längre är för att förra året, du låg jag och smsade till 6 på morgonen med olika människor, det var typ bland det bästa jag visste, haha, nästan iallafall. Men jag kanske kommer börja göra det nu på sommaren? :o speciellt sommarlovet, haha, ja hoppas det. Jag kanske är konstig som tycker det är kul och smsa hur länge som helst :$ men that's how it is.

Idag har jag ingenting speciellt planerat, förutom att färga Kristoffers hår. Sen ska jag väl ha tråkgit hela dagen? Nej, kanske inte. Får se om jag går ut eller nått. Kanske ska ladda ner filmen Twilight, och titta på den? Ja, jag har gjort det tusen gånger förut, men kan se den hur många gånger som helst :) haha! I love it. Och Edward, han är riktigt snygg (a) haha, men då vill jag ha godis och cola ;d så får väl gå och köpa det senare! Haha vi hörs väl senare! Kommer nog också lägga upp en bild på resultatet av Kristoffers hår. Förresten, blir hans hår missfärgat, blir jag blond (?) .. hmm, vi får väl se hur det blir med den saken ;) mohaha.


Elliott Yamin- Can't Keep On Loving You From A Distance.



Hörde min syster lyssna på den här låten idag. Och nu älskar jag den.

det är bara 14 dagar kvar..

Kom hem för ett tag sen, var ute med Felicia. Vi var typ i ekilla med lite folk ;p ja, sen har vi väl inte gjort så mycket mer. Var med Elin och Antonia i slutet också, trevligt trevligt. Ja, nu sitter jag här och knarkar musik. Hehe imorgon färgar jag Krii's hår, sen vet jag inte vad jag ska hitta på, får se! Men nu ska jag slänga in dagens låt. Sen ska jag nog smsa tills jag somnar. Måste bara komma ihåg att jag inte skulle somna tidigt idag! Haha är inte speciellt trött, så det kommer nog gå bra. Förresten, idag räknade jag och Felicia hur många dagar det var kvar till skolavslutningen - 14 DAGAR! ( utan helger ) .. Det är riktigt nära nu.. Gud vad jag längtar! Sen ska jag ju till bosnien också ;| ooh! Blir helt glad när jag tänker på det :$ hehe. Ja, jag längtar väldigt mycket. Men ;/ kommer sakna alla mina vänner. Men ja, två månader går snabbt? Heh.... Men ja. Det kommer nog gå ganska snabbt ändå. Nu har jag inte så mycket mer att säga. Hörs imorn!

i love listor.

Hur svarar du i hemtelefonen ?
Hallå?

Hur svarar du i mobiltelefonen ?
Tjena? , Aa? , Vad vill du? , beror på vem som ringer

Ringer det mycket till dig ?
Mja ..

Ringer du mycket ?
Det kan jag väl påstå

Vem ringde du senast?
Felicia <3 

Dagens låt ?
Erik Hassle - Hurtful

Hur mycket pengar har du ?
Vet inte, har ingen koll på det just nu


Senast kramat och när ?
Hmm .. min bror tror jag. Idag.

Antal timmar sömn inatt ?
10 typ ..

Sov du ensam ?
Ja.


Vem sov du hos senast ?

Melina

Vem sov hos dig senast ?

Ena? jag kommer inte ihåg :o

Vem vet mest om dig ?
Ena och Felicia och Ricci?


Vem vet du mest om ?

Felicia och Ena och Ricci.

Vad ser du fram emot ?
Sommarlovet - Bosnien.

Vad vill du ha just nu ?
Sol 

Längtar du mest efter ?

Sommarlovet.

Stör du dig på ?
Just nu? - Ni vill inte veta.

Vill du sova bredvid inatt ?
Gissa 


Buss åker du oftast ?

Oftast .. Hmm .. 570.

Årstid är det nu ?

Vår 

Anser du sig själv som snygg ?
Det skulle jag inte påstå

Vem är snyggast ?
Haha .. (a)

Har du varit kär ?
Ja


Är du kär nu ?

Nej

Är du en bra partner ?
Hur ska jag veta det?

Har någon varit otrogen mot dig ?

Nej.

Har någon varit otrogen mot någon, med dig ?
Höh? 

Har du någonsin varit otrogen mot någon?
Nje..?


Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad ?

Beror på tillståndet

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast ?

Nej

Har du sett din bästavän gråta ?

Ja

Vad åt du senast ?
Macka.. tror jag :o

Har du varit på ett party ?
Jodå


Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror ?

Haha beror på vem det är ;)

Har du varit utomlands ?
OM jag har.

Var är dina syskon just nu ?
Båda sitter och tittar på tv bredvid mig.

Vilken tid gick du upp imorse ?

Typ 12

Vad gjorde du kl 2 inatt ?
Sov 


Vad är det första du gör på morgonen ?

Kollar om jag hade fått några sms (a)

- jag har ganska tråkigt, ska färga Krii's hår imorgon istället! ;)


sabina ska färga krii's hår!

Hejsan, är sjukt förkyld, helt jobbigt :/ .. Igår somnade jag runt tjugo i två, för typ jag inte fick fram sms från vissa :( skit dåligt. men aja, ikväll ska jag försöka vara uppe sent ;o får se hur det går! Vaknade runt tolv, var ensam hemma, för alla andra var på min brors match, eller på jobbet, men ja, var ensam i kanske 20 minuter, sen kom dom hem igen -.- hehe. Vet fortfarande inte vad jag ska göra idag. Har iallafall bestämt med Krii att jag ska färga hans hår! Hehe kommer ju bli sjukt kul? Ska kasnke göra det idag. Vi får se när han kan :) .. Håller på snacka om det nu. Kommer ta bilder iallafall, så ni kommer få resultatet, hehe! Själv ska jag nog också färga mitt hår snart, vet bara inte när.. Innan sommarlovet börjar! Men annars så gör jag inte så mycket, sitter här och planerar lite ;d hehe. Nu ska jag faktiskt fortsätta snacka med Krii, vi får höras lite senare idag. Ha det bäst!

mihi har tråkigt.

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga
( jag gör smsen nerifrån, dom 'nya' är cp bara, så det är gamla sms! )

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Rösta på Bosnien nu !

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vadådå

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Synd då <333

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Sure :)<3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Nån som är vaken? :)<3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ja ;b haha, aw <33

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ring felle <3

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jahaokej :)<3333

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Okej. Vene. Dåra? <333

10. Din romantiska replik?
13 då :)<3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Men du ska fan sova snart eller nått ? :Ö<333 

klart!

Nu är designen klar och jag är sjukt nöjd! Det blev precis som jag ville ha det, tack så mycket Elin!

Iallafall, jag kom hem runt kvart i nio, eller nått sånt, minns inte.. hur som helst, det regnade ute, så blev helt blöt när jag skulle hem, men ja, så kan det vara. hoppades på bra väder imorn, men nej, kommer typ bli lika tråkigt som idag :( vet inte vad jag ska hitta på då, kanske bara vara hemma? Haha jag har ingenting planerat.. Men ja, det funkar ändå!



» You don't know what you got, 'til youre missing it a lot.
I was wrong from the start, from the bottom of my heart
i apoligize..

tråkigt.

skrev inte mer igår, satt inte vid datan. gick ut med felicia, så gick vi runt i märsta, sen typ haha blev vi typ rädda ;| men nu ska jag inte snacka mer om det, hehe. vi gick till ekilla, träffade ena och matilda där, så var vi med dom typ. sen så träffade vi peter typ. sen skulle matilda och felicia hem, så gick jag med felicia en liten bit, ena gick med matilda haha, sen mötte jag ena igen haha. sen gick vi till ena, sen ut igen, haha! kom iallafall hem runt elva. hade det mycket trevligt.

idag vet jag inte vad jag ska göra, vaknade halv ett! (y) har ingenting speciellt planerat! men bloggen ska faktiskt fixas ikväll. hehe längtar :$ nej, nu ska jag typ titta runt lite, snacka med felicia eller nått, sen typ ut? eller jag vet inte. aja, hörs!

en ny blogg design?

ikväll fixas bloggen! längtar tills jag får se den. är inte ens nervös eller orolig, hehe, elin är duktig på sånt. jag vet att jag kommer bli mer än nöjd. sen tycker jag att ni borde läsa hennes blogg - pouffs! och ifall ni ville veta så fixar hon en otroligt fin header för 25 kr, och sen resten av bloggen för 25 kr. Alltså kan du få en sjukt fin blogg design för 50 kronor ;o sen tänkte jag bara säga: förlåt för allt elin, vill inte att våran vänskap ska sluta såhär. jag saknar dig. och älskar dig faktiskt fortfarande. ville bara att du skulle få veta det. hehe.. men nu ska jag väl fixa mig, sen dra till felicia? om jag inte ska äta innan, ska iallfall vara med henne. haha så kommer nog skriva lite senare ikväll. eller hemma hos henne. aja, vi hörs senare.


förkyld

mh, så då var man förkyld nu också, kul.. jag vet inte vad jag ska hitta på idag, sitta hemma? vara ute? jag vet faktiskt inte. jag har sjukt ont i min rygg ;s vet inte varför.. wäsh, skriver sen.

design

försöker fixa min design själv ;| hoppas det går bra. därför kommer bloggen se lite konstigare ut ett tag.

edit: elin ska fixa min blogg. försökte själv men det var faktiskt svårare än jag trodde. iallafall - tack så jätte mycket Elin.

home alone

kom hem för en liten stund sen, var ute, sen träffade jag felicia och melina. trevligt. nu vet jag inte vad jag ska göra, typ kanske ladda upp bild på min bdb tror jag. sen ska jag hämta godis påsen och colan, blir tjockare! lyssna på bästa musiken, och bara njuta. är ensam hemma ;) hörs nog med några bilder sen också. eller ja, vi får se! mihi, nu är det rush hour 2 på 6an också, måste se bästa delen, haha skrattar alltid lika mycket. aja, ha det.


hehe ut igen

kom precis hem och nu ska jag ut igen, hehe.. jag vet inte vad jag ska göra riktigt men ja.. haha. hos Ena så gjorde vi det vanliga - plattade mitt hår (A) och så snackade vi med Marcus :) haha kul var det. Snart, när solen skiner, så ska nog jag och Ena till Rosers. det är iallafall en plan vi har. men ja, ni får några bilder, sen måste jag sminka mig och dra, biglove.


långhelg.

nu är vi lediga i 4 dagar, ska nog ha riktigt kul! hehe vi hörs senare, ska springa till Ena ett tag nu.  Puss.

rubrik.

hejsan. Är fortfarande irriterad och sur, vet inte vad det är med mig? Jag är inte sur eller nått, det vara är så.. iallafall så var jag i skolan som vanligt idag, ganska chill ändå, hade nästan ingen riktig lektion..förutom matten -.-' blää... men ja, sen efter lunch så hade vi typ halvklass, musik och no. men både musik och no lärarna var sjuka, så vi hade ingen lektion. vi skulle typ sitta första 80 minutrarna i matsalen och jobba *lyckat*, sen de andra 80 minutrarna hade vi vikarie i no .. att det är så stort problem och bara låta oss gå hem? men ja, de flesta stack hem iallafall, men duktig som jag är, stannade jag!

efter skolan så snackade jag lite med danne, andreas, irena, anna och jesper.. ringde min bror och kollade om någon var hemma, yes, nästan alla var! aja, stack hem och sen ut med felicia, melina, ida och olivia. runt halv sex skulle jag hem för att äta, felicia skjutsade hem mig på cykel, så jag kom hem på typ 10 minuter, käkade och nu tittar jag på tivi och snackar med felicia. eller, klickade henne precis. vet inte vad jag ska hitta på sen, men ska hoppa in i duschen innan 8 faktiskt, för måste platta mitt hår, och det kan ta ett tag. hehe, så ska väl sitta vid datan en liten stund till. men ja, skriver imorgon istället, för tror inte jag kommer sitta vid datan så mycket mer idag.
ha det bäst!


mh.

jag hatar måndagar, och guess what? det gör jag fortfarande. och jag kommer nog fortsätta göra det! kom knappt upp imorse, felicia fick ringa och väcka mig :$ och jag la mig typ elva igår (!?), fast somnade runt halv ett eller nått.. det gick inte och sova. sen hade jag min mp3 på hela natten, så den hade inget batteri imorse, och jag hann inte leta efter nått nytt.. och sen är jag fortfarande sur över att min iPod är sönder... oh! och vädret...var det inte sjukt varmt i helgen, varför regnar det nu? herregud vad jag blir irriterad. och jag har varit små irriterad hela dagen idag, hm..undra varför..?

jag vet inte vad jag ska hitta på idag iallafall, jag ska nog stanna hemma hela dagen. orkar inte vara ute i det här vädret, sen måste jag faktiskt vila lite.. har varit på dåligt humör hela dagen. hoppas jag blir på bättre humör snart.. ska nog ta en dusch, sen ringa Ena och kolla ifall hon har lust att komma hit, platta mitt hår och snacka lite, även fast jag var med henne igår, och vi snackade om massa.. :$ men vi kan aldrig snacka för mycket, så det kommer nog bli roligt. fast, hon kanske är upptagen.. aja, får ringa och kolla lite senare. kanske skriver när jag är på bättre humör..
hörs väl..

dagens:

Dagens humör: glad men trött..
Dagens borde: ingenting speciellt typ ;p
Dagens frisyr: helt oplattat hår, så har blattetroffs, som vanligt :)
Dagens vill ha klädplagg: hm .. jag vet inte riktigt.
Dagens planer: steka lite på balkongen, sen träffa ngn vän kanske?
Dagens längtan: sommarlovet och bosnien.
Dagens fundering: jag vet inte, hehe..
Dagens beroende: det får nog bli telefonen...
Dagens tråkigaste: hm .. mitt hunör för ett tag sen. men lyckades bli glad :)
Dagens personer: ha? jag fattar inte.
Dagens tidning: hahah, ingen.
Dagens låt: det får nog bli norges eurovision låt ;b 

vinnaren!


Grattis till Norge som vann!
Låten var faktiskt bra, i like it.
Hihi och han Alex som sjunger är söt :$ ..
Bosnien kom 9a, ändå bra plats!
Nu ska jag nog sitta lite till vid datan, sen gå lägga mig.
Skriver imorn. Godnatt.

sigtuna.

Tjena. Det var sjukt skönt väder idag, så jag satt och solade på balkongen, haha. Sen cyklade jag med Ena till willys lite snabbt, så hem igen. Sen ringde jag Olivia och kollade vad hon hade för sig. Dom skulle tydligen till sigtuna och grilla, så frågade dom mig också, såklart att man hänger med? Bästa vädret för det ju. Så åkte vi runt kanske fem, halv sex, när kom fram dit, och så skulle Melina leka lite kunnig och fixa med elden, det gick lite sådär? Elden släcktes hela tiden, så det va nästan omöjligt att grilla. Men ja, vi satt och åt chilps och sånt. Sen typ ringde Felicia till massa, ganska kul var det. Ja, hade det iallafall sjukt kul där. Vattnet var sjukt kallt, asså :| skulle inte kunna bada där.. Jag kände inte av mina ben efter att jag typ 'doppat' dem i vattnet. Haha! Men snart är det faktiskt dags för första doppet. Iallfall, jag älskar er tjejer!

    
Bild 1: Olivia sötnos.
Bild 2: När vi precis hade komit fram, Melina och Felicia.
Bild 3: Melinas grill - hon har skillz, aiit?
Bild 4: Jag hehe.
Bild 5: Mina och Felicias fötter i det iskalla vattnet.

Melina sötnos.. Ni vill inte ens veta vad hon håller på med , haha!


Felicia steker på stenen. Gullig som vanligt.

Olivia solar. Sötnos här, ja!

    
Bild 1: Melina och Olivia. 
Bild 2: Melina och Olivia leker superman? haha!
Bild 3: Dem igen - Titanic.
Bild 4: Sötnosarna!
Bild 5: Felicia och Olivia!

Haha Melina loves to play with ketchup!
Någon som ser vad det står?


Idag skulle jag egentligen solat solarium med min syster. Men det får nog bli imorgon. Det bästa med allt är att min syster betalar åt mig (a) jag älskar min syster. Även fast hon kan vara lite jobbig ibland.. haha.

Nu sitter väl alla och tittar på ESC? Jag orkar faktiskt inte. Bryr mig inte speciellt mycket om det. Visst hoppas jag att Sverige kommer långt och så. Det skulle faktiskt vara bra ifall vi vann, det var ett tag sen! Men ja.. Bosnien är väl en favorit Kanske för att jag är Bosnier.. hmm?  Haha men norge är också ganska bra? :d haha

Måste också erkänna att jag saknar Ricci.. Jag vet inte hur det är mellan oss nu.. Det har faktiskt blivit lite konstigt. Vi har inte snackat sen valborg.. eller jo, lite.. men inget är som förr.. jag vet inte varför. Hon kanske hatar mig nu, jag vet seriöst inte. Det känns bara konstigt, vi har varit vänner sjukt länge, och hon är en av mina närmsta vänner.. men ja, hoppas faktiskt på det bästa just nu. Orkar inte bråka eller nått med någon nu till sommaren. Så ja, jag hoppas det löser sig.




Haha var bara tvungen att lägga in dessa bilder från tekniken i torsdags. Den ena är på Melina och en kille i klassen, den andra är på min och Melinas bil.. Kan någon gissa vilken färg den ska vara? Hihi, vi är så duktiga Melina, i love you.
 

it's me.


rix-fm.

ja, vanlig skoldag. ganska lugnt ändå. snart klar med min 'tub-topp' på slöjden, kommer nog lägga upp en bild på den när den är klar. nu är jag ensam hemma och har varit det sen jag kom hem. lyssnar på musik och dricker oboy, mm..gott! ja, idag ska jag inte göra nånting. bara vara hemma antagligen.. skulle på rix-fm, men så blev det inte.. tyvärr. men ändå, det var ingen artist som jag lyssnar på vardagligt. kanske E.M.D, men ja, annars inte. NRJ och The Voice är alltid bättre :) men jag är ändå sur och kommer nog vara det hela dagen. aja, orkar inte skriva :) ni får en låt istället, så hörs vi sen.


torsdag :)

kom hem för ett tag sen, har varit ute med felicia, olivia och melina. kan inte skriva så mke nu, för ska skriva om några i min bdb, sen ska jag titta på CSI miami, jag tror det är idag iallafall. Mja, jag lovar och skriva imorn. Kan slänga in en bild nu också, så hörs vi imorn!

Gammal bild, men har inga nya..

fortfarande bästavän.

nu sitter jag här med felicia med anisiktsmask :) myysigt. vi har gjort franskamanikyr, plattat och glittrat mitt hår! Ja, just nu gör vi sånt tjejer kan bäst! Tar hand om oss liksom. Men ska dra och snacka lite gossip med bästis nu. hörs!

hos felicia.

har varit med bästavän ett tag nu, vi skulle vara med kristoffer, men saker kom emellan tyvärr. nu sitter vi iaf hos felicia och lyssnar på musik. pallar nte skriva mer :) ha de.

Jag och felicia förra vintern typ :)
- baby, he got the magic stick ;) felicia, you remember?

you call me bitch like it's a bad thing.




längesen? :o

det var ganska längesen jag skrev. jag har inte orkat, tappat "blogg-känslan" typ. men ja, den kommer nog tillbaka snart. jag har inget och säga egentligen, inget har hänt. allt är som vanligt :) hade utvecklingssamtal igår, det gick bättre än jag trodde faktiskt. måste bara sluta prata på lektionerna. lycka till (y. men ja, annars så har inget hänt. skolan var som vanligt. slutade för lite mer än en timme sen. har bara varit hemma och snackat med min mamma om navelpiercing.. haha. men ja, nu har jag inget mer och säga. hörs senare.


//
Nu är det bara 30 dagar kvar ungefär. Sen är det dags för Bosnien.
längtar!

lista.

Berätta fyra sanningar om dig själv:

-  Jag älskar musik.
-  Jag är mer beroende av choklad än min mobil.
-  Jag älskar mina vänner.
-  Jag saknar ngn exakt hela tiden..

Berätta 4 saker du gjort idag:

- Sovit
- Lyssnat på musik
- Suttit vid datan
- Pratat i telefon

Berätta 4 saker du har på dej just nu :

- Tröja.
- Mjukis byxa 
- trosor
- bh


Skriv ner 4 saker du hatar:

- Falskhet
- Mitt självförtoende
- Vintern
- Städa

Skriv ner 4 saker du älskar:

- Musik
- Vänner
- Familj
- Sova

4 personer som ska göra denna listan:

- Felicia  
- Melina
- Ricci
- Ena

Snart lägger jag upp en till lista, men då kommer det bilder också :)

utan rubrik.

Har inget och säga om igår, var faktiskt inte så kul, men ändå så var det. Kan inte riktigt förkara. Jag bara längar till bosnien. Vet inte varför. Men nu när jag vet att det är sjukt nära, så längtar jag otroligt mycket. Det är synd att jag är borta hela sommaren, juni - augusti. Jag missar ganska mycket här i sverige, men det är ändå skönt att komma bort lite :) .. Sen så saknar jag mina vänner, det är nog det jobbigaste. Men detta år lär jag sitta vid datan oftare. Hoppas jag iallafall. Då kommer jag kunna blogga också :) ..

Ja, idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade halv ett, sjukt skönt. Käkade frukost och sånt, sen somnade jag igen. I typ 5 minuter, sen ringde Felicia mig. Så mitt i vårat samtal klickar hon mig ;o sen dess har jag inte snackat med henne. Jag kan inte smsa henne heller, för min c-k är slut ... och jag pallar inte tanka :) inte just nu iaf. Så kommer inte kunna smsa på hela dagen :( men man kan ju alltid ringa mig :) så ni vet det ;* .. Kanske jag lägger in en bild sen. Får se om jag orkar det. Men ja, hörs väl senare!


äntligen fredag.

Äntligen är det fredag! Nu kan jag få sova ut.. har varit sjukt trött hela veckan.. vet inte riktigt varför ;o men iaf. Idag vaknade jag iallafall sent, sen typ gick jag ändå till skolan, kom lite sent, kasnke tio minuter. Spanska första lektionen, hade prov - som jag inte hade pluggat till. Men ja, det gick väl helt okej. Hoppade bara över det jag inte kunde. Sen hade vi typ svenska, då vi hade svenska förhör, tydligen skulle man vara två stycken, så jag jobbade med Melina :) vi svarade typ på allt (y. Sen hade vi syslöjd, eftersom våran lärare är mamma ledig har vi fått en vikarie som är jätte snäll! Mja, är nog snart klar med min 'tröja', eller ja, typ tubtopp. Sen hade vi lunch, åt lite sen stack vi till So:n för att göra klart vårat arbete. Blev helt klar med det. Tack gode gud - man skulle lämna in det idag. Ja, kom sent till No:n, men bara lite. Sen hade vi värsta lektionen på hela dagen - engelska. Ta det inte fel nu, jag älskar engelska, helt klart! Men det blir alltid kaos på fredagarna, kanske för att det är sista lektionen? haha aja, innan vi började fyllde vi typ 20 vatten ballonger, ( vi skulle kasta dem på andreas och jesper för dem fyller år.) Så typ fick Evelina ha alla i tröjjan. Under engelskan kastar Evelina en till Felicia? hahah och hon typ fångar den inte. Så den går ju sönder på golvet ;) snacka om att läraren inte tyckte det var kul. medans alla andra satt och skrattade. men ja, så typ skulle hon gå ut och prata med Evelina. men såklart vill inte eve det, så vi typ går ifrån lektionen (a) står ute och snackar med våran ena mentor istället... och liksom, vi hade ju ägg också, och det är typ förbud på skolan -.-' så man får inte ägga :) men /careface? haha, iallfall, våran mentor står och snackar med oss, så mitt i allt ser jag typ andreas. hihi, tror inte ni att vi typ börjar jaga honom, överallt. seriöst, haha, det va sjukt kul , men ändå jobbigt. aja, alla typ går olika håll, och Erik springer efter Andreas. men träffar inte :( sen va han typ sjukt nära, men andreas lyckades typ hoppa eller nått ;s så den missade.. sen så sprang jag efter honom till typ centrum, så pallade jag inte mer. hahah! sen träffade jag felicia och min lillebror igen. så stack vi till stationen, för därifrån skulle jesper ta bussen hem, men han är smart nog och typ tar bussen från märsta centrum istället... så vi drog till skolan istället, och så typ gick vi hem. ganska misslyckad äggning. Men det var ändå kul ;) ..

Haha så där har min dag sett ut :) nu ska jag till Ena lite, hoppas hon pallar platta mitt hår (a) sen vet jag inte vad jag ska göra. ikväll blir det iallfall uh med dom bästa. iih, längtar. men ja, hörs imorn eller senare. beror på. Nu får ni dagens låtar. Puss :*

Flipsyde - When it was good.


Taylor Swift  - Love story.



David Trave ft. Elvissa - Hot summer night oh la la la


big love
/ sabina.

sena bilder.

jag skrev ett inlägg för ungefär en månad sen, när jag, kristoffer, melina, felicia och adam grillade. Jag tog några bilder, men som vanligt har jag inte lagt in dom till datan, vilket jag nyss gjorde. Så nu kommer det sena bilder, men aja :) ..
   
Bild 1: Adam och Melina.
Bild 2: En glad Krii och en söt Melina.
Bild 3: Våran eld. Och så typ Melina och Adam som syns lite.
Bild 4: Felicia sötnosen.

Dagens outfit.

Jag har aldrig lagt upp dagens outfit ;o men ja, nu gör jag det. Kommer massa bilder i andra inlägg också.



dagens låt.

Yves LaRock - Rise up.

@felicias.

nu är jag hos felicia och har varit det ett tag. snart ska vi till tivolit för att typ träffa peter.. ifall han svarar på sms xd han ska iallafall dit, så det blir nog det ändå. kanske får ett gratis åk ;) mja, vi får se! haha, har inga pengar med mig, och jag har inga biljetter. men jag har åkt sjukt mycket dessa dagar ändå. men ja, nu ska felicia sminka sig, klä på sig "vanliga" kläder ( hon går runt i pyamas ) , sen drar vi. vem vet, kanske ses där ;) puss :*

& ja, vi vet ;) vi är otroligt snygga.

tröött.

tjena, ska snart börja fixa mig, sen ska jag till felicia. är sjukt trött, men det blir nog tivolit idag igen, vi kommer nog inte åka, utan bara gå runt och titta. dom slänger ju chips, popcorn och biljetter idag. har man tur kanske man fångar nått. men ja, vi får se hur det blir med den saken. imorn är det skola.. jag hatar måndagar -.-' no första timmen.. och jag har typ lite panik, måste göra musik och so arbetet! båda ska lämnas in under veckan.. och jag har inte ens börjat med musik uppgiften.. men ja, so kommer gå snabbt ändå, ska ta hem allt imorn och skriva klart allt som behövs. haha men det löser sig nog. sen är det typ utvecklingssamtal snart :) jag gillar inte sånt, haha. aja, orka tänka på allt det dåliga ;o snart är det sommarlov och om en månad ska jag till bosnien. gud vad jag saknar allt och alla. men nu ska jag börja fixa mig, hörs lite senare, då kommer dagens outfit och dagens låt! Puss :*

edit: det blir nog inget tivoli, ingen ska typ dit. men aiit, vi får se hur det blir!

tiilvolii.

ja tjena. har inte så mycket tid på mig att skriva, ska snart fixa mig sen ska jag hem till Ena och sen ska vi ut. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men något kul lär det bli. Vi kanske tar cykeln, ja, jag vet faktiskt inte. Igår va vi ju på tivolit, Felicias damp la sig efter ett tag, tack gode gud. vi träffade peter och såna när vi va där, kulkul. Sen typ stängde dom halt elva ;s vet inte varför, ändå dåligt. för de skulle ha öppet till tolv. aja, ingen pallar dra hem, så vi gick runt på tivolit fast allt va helt stängt. blev rätt tråkigt efter ett tag, och vi hade ingenting annat och göra.. så vi började gå hemmåt, va nog hemma runt elva något. idag har nog tivolit öppet lika länge, och jag måste hinna åka extreme fly. hann inte det igår .. vi åkte annat ist. jag har typ en biljett kvar bara :s och den måste jag köpa, för min tröga syster är helt cp.. har damp på henne -.-' så det blir väl bara etreme fly, sen inget mer.. men ja, de flesta har bara en biljett kvar, så det är rätt bra ändå.. och jag älskar tivoli. mja, ska vara med Ena till klockan fyra, sen så ska jag träffa Felicia. :) men nu måste jag byta om och allt. skriver senare. Puss :*

@ felicia

skrev inget igår ;p eller jo, jag skrev den där listan, sen på kvällen stack vi till tivolit. jag, ena, felicia och melina. när vi va där träffade vi, hanne, ellenor och linnea. min syster köpte bilöjetter till mig och jag åkte ju alla redan igår ;o så fick lite pengar idag och sen typ fick jag min systers biljetter :) måste bara spara en till henne, för hon ska typ åka extreme fly eller nått sånt. men det funkar :) .. idag skulle egentligen Ricci kommit ;d men inte så att man blev dissad, nejnej. men aja, orkar inte bry mig om det just nu, för snart ska jag och felicia möta upp olivia och melina, sen så ska vi till tivolit igen (a) haha! kommer nog träffa lite folk där, vet att vi kommer träffa peter iallafall. vi ska nog åka extreme fly, hihi, åkte den inte igår ;o .. men idag så ska jag :d den är ju inte ens läskiig :) .. men nu ska jag snacka med felicia. hon blev på damp humör helt plötsligt. MÅSTE FÅ HENNE OCH GÅ PÅ TIVOLIT. hörs imorn eller sen. Puss :*

RSS 2.0