Malin Alexandra Sundström.


Jag älskar dig.


tråk

skrev typ vad jag gjort idag, men det försvann -.-'  har iallafall varit med felicia, vi solade, jag blev brun. hörde en låt jag älskar. och sen typ stack vi till uh. någon fuckade toalettstolen, så det va vatten typ på golvet, så uh stängde tidigt. sen gick vi runt på promenad, frös arslet av oss. kom hem runt tio. och nu gör jag ingenting. btw, det är väl typ sista dagen på Februari idag. fett skööönt, sommaren närmar sig haha. det har ju iaf börjat regna, snön försvinner. låten jag älskar;


sportlov ftw!

det blev inget dygna igår, felicia gick och la sig. och typ alla andra sov, men inte jag. jag satt uppe och skrev min svenska, lyssnade på musik och snackade med nermin. ganska kul. dock somnade jag runt halv tre tiden för att jag blev trött haha ;d hann skriva klart svenskan. eller ja, håller på "fixa" den nu, men ska nog skicka den till min svenska lärare ikväll ändå. måste bara komma på liite mer intressanta saker att skriva om. däckare var bland det tråkigaste jag skrivit haha, men måste man så måste man :d .. sitter just nu med massa cola och godis, musik och chillar med livet. juste, har fått tillbaka min bärbara igen också. den var på lagning. men nu är den tillbaka. happyface på mig helt klart haha.. annars så har det varit en ganska lugn dag. aa, förutom i skolan då, alla dampade, men sånt är alltid kul. sen sa man ju hejdå till alla, kommer inte träffa vissa på en vecka, haha :D skööööönt med loov! jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på , får se :) .. eya, ska fortsätta skriva. vill verkligen bli klar. "love and peace to ya all" hahahhaha, malin :d .. men aa (y)


jag är inte den jag var för två år sen längre.
det du gör nu, gjorde jag för längesen, så bara lägg ner snälla.
letar bråk, leker kaxig hit och dit.
jag skrattar åt dig din patetiska lilla skitunge.


ye, im the worlds greatest!

svenska inlämning imorgon och jag har precis börjat. riktigt illa. men aja, dygnar med felicia, sista skoldagen imorn, sen är det lov. så det känns skönt ändå. båda har arbeten och jobba med , så det är väl det vi ska göra hela natten. får se hur det går. ska försöka skriva lite inlägg under natten :D .. ska fortsätta skriva, hörs sen. peace out.

always yours, even if you don't know it.

malin säger att jag bloggar ofta, även fast jag inte gör det. eller ja, hon säger att jag skriver typ varannan dag. men aja, kanske gör det ändå. det är väl mest bara för att jag inte har något bättre för mig just nu.. hehe. skolan idag va helt chill, väldigt skönt. orkar inte berätta, men det var kul iallafall :) .. nu tvingar jag ner min bror till pizzerian, eftersom jag är sugen på kebab. hehe jag är konstig och älskar fetto mat ;ö .. efter att han kommit hem med mat, ska jag nog gå duscha, sen be ena platta mitt hår, snacka lite och så. måste också be henne sminka mig på ett sätt jag vill, tror faktiskt att hon kan det. sen ska jag fixa massa inför imorgon. ska ju sova hos malin och sånt, måste planera lite med sewa och linda, vilken tid vi ska dit och sånt, kolla bussarna osv hehe. ja, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. kolla på film kanske? nej vi får se. men skönt med helg. aja, har inget mer och berätta faktiskt.. så slänger in en bild och typ en lista. hehe.

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? - Hyffsat många.
Gillar du nån nu ? - Nej, det gör jag inte.
Vad gjorde du inatt ? - Haha jag sov ;p
Och i förrgår natt? - Samma sak? Haha
Vad gör du innan du ska sova ? - Jag kollar på tv, sen lyssnar jag på musik tills jag somnar :)
Kan du prata med din mamma om allt ? - Inte allt, men ganska mycket ändå ;b
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - Haha, för mamma och syster hade jag nog.
Har du varit gravid ? - Nej det har jag inte.
Choklad eller glass ? - Aj, den va svår. ChokladGlass? Hehe (a)
Stövlar eller gymnastikskor ? - Ush, haha... gymnastikskor..
Kjol/klänning eller jeans ? - Beror på vädret, sommaren = kjol osv. vintern = jeans.

10 "fakta"

1. Hemstad/ort? - Född i sverige, annars är jag från bosnien :) ..  
2 Hårfärg? - Svart.
3. Längd? - Sist jag kollade, runt 165 cm.
4. Msn? - [email protected] - hehe, lite gammal.
5. Ögonfärg? - Brun gröna, med blå "tårt" bit.
6. Skostorlek? - 38
7. Humör? - Glad men trött.
8. Hatar? - Det finns väl lite saker..
9. Status? - Singel.
10. Vänster eller högerhänt? - Höger

Tio saker ''om ditt liv''

1. Har du nånsin varit kär ? - Ja, det har jag.
2. Tror du på kärlek ? - Nej, det kan jag inte påstå.
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut ? - För att det va oseriöst haha.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat ? - Ja, tyvärr..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - Ja, det kan man säga.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nja.. det beror på hur man ser på saken haha.
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - Ja, faktiskt.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - Hm.. nej, det är jag inte.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - Det vet jag inte.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Nej, tror inte på kärlek över huvudtaget

Tio saker ''Det där eller det här''

1. Kärlek eller pengar ? - Haha, pengar.
2. Vin eller öl ? - Vin.
3. Dag eller natt ? - Natt
4. One night stand eller förhållande ? - Förhållande
5. Tv eller internet ? - Internet
6. Pepsi eller cola ? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll  - Beror på humör och folket.
8. Färgfoto eller svart och vita ? - Det beror på haha.
9. Telefonkontakt eller face to face ? - Face to face.
10. Bilddagboken eller myspace ? - Bilddagboken

Tio "Har du nånsin"

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - Haha, det tror jag inte.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - Nej.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja, det har jag.
4. Har du hoppat bungy jump ? - Nej, men skulle inte banga.
5. Har du nånsin gjort slut ? - Ja.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - Haha nej.
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - Hehe har nog hänt 
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - Nej, vem fan gör det (?)
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vetat något ? - Yesbox.

så där ja, lite frågor. :) tycker verkligen sånt är kul haha, jag är konstig. Men jag älskar frågor. Hur som helst, min lillebror kom precis hem, så ska gå äta nu. Peace out. (y)


ajdå, bilden va större än jag trodde, men orkar inte ändra det haha.
- you don't know what you do to me.. got me feelin' crazy inside.


this is the way it is.

idag hade jag så otroligt kul. vi hade utedag med skolan och sånt, och man fick välja vad man ville göra, så jag valde bad. :) riktigt längesen jag badade om jag ska vara helt ärlig. men skönt och kul var det. men har så otroligt ont i hela kroppen just nu, har blåmärken överallt, och är ganska trött. men det får man leva med. mötte felicia på morgnen, så stack vi till stationen där vi mötte alla andra, så krigade vi på bussarna, så sjukt de va haha, sen typ kom vi fram, så typ hoppa vi i direkt, sen redan då började kaoset. till slut blev vi alla tillsagda. haha men typ mest killarna ändå haha. men det va det värt. nu äre smärtor i hela kroppen som sagt, allt tack vare den där jävla grejjen haha! så på vägen hem va de också kul, krigade på bussen igen. alla kom med. bilder och video's kommer sen. iaf, sen när vi åkte till märsta, gick vi snabbare än linda och sewa, då fick dom damp, för vi "dissade" dom haha! så jag ringde linda, och hon lacka ur, så jävla rolig. jag och malin dog ;ö så kom dom fram till pizzerian, och sewa beställde till alla haha. :) jag har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv, på gud. käkade först halva pizzan som jag och sewa delade, sen plus att vi fick typ diakos pizza också, och eftersom alla va mätta och jag fortfarande va hungrig åt jag upp den också. så åt typ.. 3 fjärdedelar.. wow :o sen blev jag mätt HAHA! iallafall, när jag kom hem typ chillade jag hemma ett tag med djana, skämde ut oss och sånt kul. sen stack jag till uh med felicia, där träffade vi lite människor. chillade livet och nu är jag hemma igen. är så sjukt trött, men orkar inte gå lägga mig, eftersom jag börjar klockan elva imorgon. det gillas starkt. men ska faktiskt platta håret lite senare ikväll, sen ska jag väl kolla på tv eller något. får se när jag somnar. men orkar inte skriva mer nu.


i want you so badly, it's my only wish.


trying to forget someone you once loved, is like trying to remember someone you never even met.

va med felicia idag och igår, igår chillade vi bara hemma hos henne och sen stack vi till uh. idag var vi i väsby, äe jo jag kollade efter en bikini, och jag hittade en woho. ingen speciell, typ helt svart och så, men den var söt ändå. vi ska ju bada snart, så.. men ska nog dit och köpa den nån gång i veckan, drar väl dit med ena eller någon. sen hittade jag lite annat som jag hade tänkt köpa, men ja. ;d mja, kom hem runt sex tiden, satte mig vid datan och har suttit här sen dess. gör absolut ingenting. :( ganska tråkigt faktiskt. imorn äre skola igen då, har en ganska jobbig dag. och måndagar går oftast väldigt segt, men hoppas något kul händer imorgon. veckan kommer nog gå ganska snabbt. ;d .. alla hjärtans dag idag dåja.. blää. jag som inte ens tror på kärlek ;ö menmen.. ett stort grattis till mika som fyller år idag. annars har väl inget speciellt hänt under dagen haha! helt ärligt vet jag inte vad jag ska skriva om ens, men ja ;ö äe, kan ju skriva vad som händer i veckan, eller det som är 'planerat' iallafall haha, :) 

tisdag - ska nog till väsby.
onsdag - bad, sen vet jag inte.
torsdag - sovmorgon till elva (y) + pluggdag.
lördag - sova hos malin.

sen efter det är det en vecka i skolan kvar, sen är det dags för loov! vilket man har längtat till otroligt mycket faktiskt. kan ju inte påstå att sommaren är här snart :( men den kommer väl.. just nu vill jag bara att snön ska försvinna. men det kommer nog ta ganska lång tid haha. ush, jag hatar verkligen vintern. men ska inte sitta här och whina! nu blev det här ett ganska onödigt, mellan långt inlägg, men jag har inget bättre för mig, det är bara därför jag ens skriver.. men nej , nu ska jag avsluuta mitt underbara inlägg haha, jag är konstig. ;ö hahaha. hur som helst, pusspusspusspusspuss.


för jag inte vet vad jag ska skriva som rubrik haha! :D

chacha bloggen! haha, skola idag. dagen gick snabbt och hade faktiskt kul. sista timmen, då vi hade so, tror jag nog att halva klassen ville döda mig, speciellt det bordet jag satt vid. för vi skulle få sluta tjugo minuter tidigare om ingen skrek, och jag gjorde det några gånger haha. och linda också. sen bråkade jag med malin om att jag ville ha ett grönt papper, och hon ville ha rosa. men fick som jag ville till slut (a) haha ;* .. aa sen slutade vi, sen har jag faktiskt bara chillat hemma, ganska skönt. jag måste kolla upp mina ögon under veckan, kommer nog få glasögon, mest antagligen. men inte hela tiden, utan ibland bara. vet typ vad jag ska köpa för några, min syster har liknande. haha, så nu snackar jag med natta om grönan i sommar. så jävla skönt det ska bli. längtar. vill bara att snön ska försvinna, men inget blir bättre av och klaga, man måste bara leva med det. snart över ju.


i know you baby.
jag älskar dig.


kanske fortfarande kommer försvinna i din blick, drömma om den framtid som vi aldrig fick

skolan idag, som vanligt då. malin och jag dampade lite, haha, sprang in i 9c's klassrum för jag ville ha min bok, sen typ försökte diako fälla oss med ett bord, men han failade, så hela bordet välte typ haha, sen fick vissa personer damp på oss. så vi stack därifrån, och precis då började våran svenska lektion, underbart haha. sen efter att vi slutat så hade vissa av oss vattenkrig haha. skit kul. bara att mitt hår blev helt blött, och helt lockigt igen :( .. men det va de värt. sen så typ satt jag, malin, mika, diako och sewa utanför skolan och chillade. så gick vi typ till bussen. sen väntade jag på att malin skulle träna, så stack jag hem sen efter det. :)

har även en ett nytt mål, ska förbättra mina betyg. måste verkligen göra det känner jag nu hehe. så jag, malin, linda och srwa har en jätte bra plan som vi ska börja med redan imorgon. så vi får se hur det går haha.. ;d love u guys. men förhoppningsvis kommer det gå bättre för mig denna termin. fast jag hade inget ig, så är ändå stolt över det haha. ye, men nu ska jag underhålla djana lite här borta, ska träna lite haha! så vi hörs väl , bjud bild på mig dåja .. ;* (a)


och du säger att det är uppenbart
att det aldrig var du och jag
så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider


you can run, you can hide, but you're always on my mind.

jag sitter och gör ingenting just nu , väntar på att klockan ska bli åtta. sen är det dags för melodifestivalen! det måste jag faktiskt kolla på, med tanke på att Darin ska vara med (a) ska nog rösta på honom faktiskt hehe. min favorit sen 2004. Hur som helst, det blir en liten fest här också, lite senare ikväll. chill :) .. funderar på skriva av mig lite i bloggen, så har en halvtimme på mig och "förklara" mig eller vad jag ska säga. men vi får se om texten kommer upp här i bloggen. dom brukar inte göra det ;) men kanske kanske. aja, pallar nt skriva. cya


always yours, even if you don't know it.

sitter i skolan just nu utan lärare, har inget annat för mig så tänkte skriva lite. & nej jag har inte börjat blogga eller något, hade bara inget bättre för mig. hur som helst, ska eka runt här ett tag till, sen är det dags för spanska eller något sånt.


i just wanna be, happy.


RSS 2.0