jag är förortsunge, vad är du? hahahah! :D

vaknade nyss. ska snart äta frukost, sen ska jag hoppa in i duschen, efter det spenderas hela dagen med plugg i handen. fan! kom på det imorse, att jag har så sjukt mycket plugg. eller mycket för mig äre. skitskitskit. aja, helgen har varit sjukt kul. lika bra och stanna hemma ikväll och bara ta det lugnt! har ändå ont i huvudet, så! men aja, kanske skriver ett inlägg senare. :D



bilden är från 2007.
har inga nya bilder, måste leta efter kameran!
så det blir lite oldies nu haha :D


sweet dreams.

tänkte skriva ett inlägg, ett lång inlägg, eller något sånt. men som vanligt ångrade jag mig. har kollat runt på olika bloggar nu, och bara för att jag har så tråkigt gick jag in på blondinbellas blogg. uäk, gillar den inte! inte henne heller för den delen. orkar inte förklara varför just nu. orkar inte stirra på den här sjukt tråkiga datan, så ska lägga mig i sängen, lyssna på musik och smsa. kanske kolla på tv. även fast jag har en känsla att det inte är något bra just nu. jaja, hur som helst. vi hörs väl imorn. btw, sommartid nu. känns helt underbart! snön är snart borta :o lr aa, den håller på försvinna iallafall. sen är det inte lång dit kvar tills det är sommar, typ 2 månader. & om 3 månader.. längtar. saknat saknat saknat. trots allt som hänt den senaste tiden, har jag en känsla över att den här sommaren kommer bli en av dem bästa. både när de gäller att vara här i sverige och i bosnien. man kan ju undra varför ;) .. hehe. det enda problemet är att jag kommer sakna mina vänner så sjukt mycket. men jag överlever. allt kommer bli bra. som ni kanske märkt känner jag på mig ganska mycket hahah. och jag typ tror att allt kommer ordna sig. men det kommer det. nu vet jag inte om jag förändrats eller om det är mitt lyckliga jag som snackar. men antar att det är mitt lyckliga jag, eftersom jag inte vill förändras på riktigt länge hehe! love me or hate me, i don't really care. men nu blev det här inlägget längre än jag trott. sängen väntar.


haha så söt man var sommaren 07 då haha.
- yes, it's true, life will smile for you.


Shutter Island med älsklingarna.

chacha bloggen! haha, funderar på att blogga lite mer ofta, fast vet att jag inte kommer orka. men kan ju alltid försöka. idag känner jag mig helt lycklig och pigg. jag vet inte varför. men den senaste tiden har jag känt mig väldigt glad. det gillar vi. hehe :D .. eftersom jag däckade ganska sent igår, hade jag lite svårt att komma upp imorse. även fast jag vaknade typ tre gånger :S men aja. var uppe runt halv två. skulle möta tjejerna vid stationen halv fyra, men det blev lite knas, fick springa till stationen fan. hann hur som helst :) .. åkte till kista där vi gick runt och chillade, sen käkade vi donken. sen skulle vi upp och hämta biljetterna till Alice in wonderland, men så bestämde vi att vi inte ville se den ;ö haha eftersom vi alla vill se den i 3D, och den gick inte där, så vi ska väl se den ngn annan gång. efter att vi tänkt i typ 10minuter, bestämde vi oss för att kolla på Shutter Island. den va sjukt seg i början, men blev bra efter ett tag. haha, blev lite skrämd under två scener, annars var den inte så läskig. mest en sån psyko film. men bra som fan. efter filmen gick vi till donken, det enda stället som var öppet just då, köpte glass och snackade. var hemma runt elva tiden. och har chillat sen dess. :) hände även massa annat kul under dagen, som typ på bussen påväg till kista, det satt typ en kvinna som var jugge och snackade om mig, hon fattade inte att jag fattade. sen började jag snacka bosniska, då typ stirrade hon hel konstigt på oss, och sen fucka jag och linda ur helt totalt ;ö som vanligt dåja haha! sen i biosalongen, haha, malin tog upp sin mobil för hon skulle smsa, så satt det en gubbe bakom henne, typ 60+, han ba; ursäkta, du bläändar mig. och vi alla fyra dog av skratt för han sa blääändar. hehe :) .. kanske inte låter så kul, men de va de haha. så satt de några framför oss som snackade skit om linda och sewa haha! det var hur som helst en klockren kväll.. :D taggad till nästa fredag ffs! aa, det finns så sjukt mycket och vara taggad för just nu. lycka lycka lycka :) .. nu vart detta ett meningslöst, ganska långt inlägg. som vanligt haha. kanske kommer med ett litet inlägg sen, får se om jag pallar helt enkelt. annars, P E A C E O U T !


filmen vi såg. den va faktiskt bra. tycker ni borde se den :)


i'm trying not to think about you.

haha kom på att det var längesen jag skrev, så tänkte skriva lite nu faktiskt :D ... skolan idag som vanligt, inget speciellt hände. förutom på spanskan, jag , franco , adel , jeffrey och malin gjorde jätte bra ifrån oss på våran teater greja. jag sa min mening, men hon lyssnade nog inte. :@ iaf, det blev värsta skrattattacken haha! annars har dagen varit som vanligt. vi kom inte ut ur skolan sen heller, för killarna stod typ och kasta snöbollar haha. men jaa, sen kom en lärare och så. fast fick en snöboll på mig ändå :( hehe. kom hem, gjorde lite på svenskan. chillade, och nu sitter jag här och äter glass! :D sandwich.. sjukt gott. imorn ska jag nog köpa en ben och jerrys, om jag pallar det. eftersom jag är sugen på det. men vi får se haha. imorn äre hkk första timmen. jobbar med malin säkert. hoppas det. okej, snackade med henne nyss, vi ska jobba (a) .. annars är jag faktiskt lycklig just nu. :o .. har liite saker planerade inför lovet och helgen där. ska bli kulkul. nu orkar jag inte skriva något mer, så kan väl säga det jag planerat hittills, haha.

* sleepover med tjejerna hos Sewa. Vi ska försöka fixa håret.
* bio med tjejjerna! Alice in wonderland. :)
* kryssning med felicia. vet inte vart, men 24h typ.
* en dag med barbara! oplanerat än så länge, men alltid kul med min bror. (h)

sen vet jag inte riktigt, det var nog något mer jag hade planerat. men kommer inte på det just nu. det där är iallafall lite av de saker som hittas på den här veckan, och sen även på påsklovet. kommer inte ihåg exakt vilken dag vi skulle sova hos sewa, men har för mig att det va nu i helgen typ. vi ska på bio nu på söndag iaf. eftersom vi alla är upptagna fredag/lördag. men det ska bli riktigt kul. den ska ses i 3D. ännu roligare. ja, men har mycket att se fram emot iallfall. längtar tills håret fixas. och jag hoppas det funkar. det är ingen big deal, men det är ganska svårt och göra har jag hört. mer säger jag väl inte just nu. juste, jag skrev ju att jag kände mig lycklig. anledningen är väll att allt är som det ska just nu. nästan exakt som det ska vara! en grej som inte är bra, är väl att malin är borta hela påsklovet ;/ .. men innan hon åker ska vi ha kul iallafall hehe. aso det här blev ett ganska långt inlägg ändå, lr ja. helt onödigt. men aja, vi hörs hahah!


lista, sen plugg.

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? - läppen :D
2. vara seriös eller oseriös? -  haha oseriös för de mesta
3. Dricka grön eller röd mjölk? - hm, grön ;p
4. Brinna upp eller drunkna? - drunkna
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? -  vänner :D

SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu? - Ja
2. har du skolkat? - Ja
3. varmt eller kallt? - varmt!
4. soligt eller regn? - soligt!
5. fanta eller cola? - hehe cooola :D

6. är du nyttig av dig? - haha varje dag, hela dagen ;ö

OM MIG
1. vad heter du? - Sabina "Sarrebina" Mashallah "Mesic" Memic.
2. syskon? -  yesbox.
3. Vart bor du? -  määärsta :)
4. Hur många barn vill du ha?  max 2 :)
5. Vill du gifta dig? kanske.
6. Favoritstånd? - ?! :|
7. Humör just nu? väldigt glad. :o
8. Sugen på just nu? choooklaaad!

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - Yes
2. Sjungit? -  Heeela tiden! :D
3. Blivit kramad? -  Ofc
4. Känt dig fånig? - haha sääkert
5. Saknat någon? - ah
6. Dansat galet? - faktiskt :D
7. klippt håret? - Haha nej, inte än. funderar på göra de
8. Gråtit? - Nejnej, big girls don't cry ;ö
9. Pluggat? -  Haha ja. Borde göra det nu också


GREJER

1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? Haha ja :)
2. Har du en hund? - I bosnien ja.
3. sover du helst ensam eller med någon? - beror på , men helst med ngn
4. Tror du på spöken? -  Haha mmh :D
5. Är du mörkrädd? -  nej.
6. Är du morgonpigg? - HAHA jag önskar ;ö
7. Vad vill du ha just nu? - mjau ;))


sabiiiiiiiina memiiiiiic mååste pluugga!!

jag borde inte skriva det här, jag borde plugga. det borde jag gjort när jag kom hem idag, men nej, jag har suttit vid datan. ah, ibland blir jag så sur på mig själv, men aja. måste jobba med svenskan och matten. har matte prov imorn tyvärr :/.. ska nog anstränga mig den här gången, eller det beror på hur mycket jag orkar plugga hehe. svenskan är däremot lätt, så det är väl ganska chill :d går snabbt och så. Hehe. idag har man varit i skolan, ganska chill lektioner. det började även en ny kille i klassen. ye, slutade halv fyra, eftersom min so lärare tycker det är kul och skrämma mig hahah! men han är så rolig :) .. på tal om so , måste plugga de också haha. jaja, skolan dödar. men det är lugnt, ett år kvar, sen är det över. plus att det snart är påsklov! heheh :) läääängtar. aja, kände bara för och skriva lite, men nu måste jag faktiskt plugga, väldigt viktigt! :D hörs!


tro inte att jag glömt något av de vi hade. allt sitter kvar i hjärtat.
alla våra underbara minnen, tack för allt. tack för alla roliga stunder.
alla sjuka dagar, saker vi snacka om, bara vi. ja du vet vad jag menar hehe
varje dag, varje minut, varje sekund, allt är kvar. i hjärtat


f*ck söndag, skola imorn.

kom nyss hem, hela dagen spenderades med malin. först träffade vi kriii ett tag, sen stack vi hem till mig, ekade vid datan. sen smsade malin jeffrey, så stack vi till honom. så satt vi typ i hans port tills en gubbe kom, då gick vi upp till honom. heheh, sen ner till porten igen, så snacka vi typ och sånt :) kul kul. sen gick jag med malin till willys parkeringen, så åkte hon hem och jag gick hem :) chillchill. nu sitter jag här, lyssnar på new boyz, ska sätta igång och dansa snart ;) hhahhaha. sen vettefan, dricka cola :).. btw så dissade malin mig ganska ordentligt idag när vi åt. men tänker inte berätta vad hon sa, för det är taskigt :( hahahah. nu ska jag göra svenskan, inte kul. justja, det börjar en ny kille imorn..


kärlek till mina bästavänner.


cry me a river.

jag har tråkigt, helt jätte tråkigt. har massa jag kan göra, men orkar inte. funderar på jobba med svenskan, haha för skriver på datan, men nej vet inte. omg, helt onödigt detta inlägg kommer bli känner jag redan nu. men saker börjar bli som de ska faktiskt, allt är bra. nu behövs bara sommaren, sen så äre helt underbart haha. jag visste jag skulle få som jag ville, maha, snaart däär. :D och nu är det MINDRE än 4månader kvar till bosnien, igår var det exakt fyra månader mahah! fixade min ipod igår också, så har massa nya låtar, äntligen :D .. ye, är skit trött. men funderar på åka ngnstans, lr vet inte. men aja, ;d jag är cp. hahaha, iaf, idaaag dåja, vet inte vad jjag ska göra. melodifestivalen idag, final. jag vet inte vf, men känner på mig att Salem al fakir kommer vinna -.- eftersom de alltid är dåliga som går vidare :D men såklart röstar man på darin. hans låt är faktiskt bra. hehe. har ont i ryggen. måste ha godis, måste lämna datan och lyfta på mig. orkar inte. är lat. HAHA men måste , sen svenska! ska skriva om mig själv. vill göra de , men de känns som om min lärare kommer få veta för mke :s ... aja, nu så. kaaaaaaaaanske bloggar sen igen, men aso vet inte riktigt, ont i käken också. im cute. PUUUUUSS!


fetto kinder man har här ja, hahaha. men men , tog bara ngn bild fan.
får massa av linda när hon loggar in på datan, så lägger kanske upp ngra här.


juggefest igår!

ville stanna hemma , men ena och mamma övertalade mig till att gå på festen. hade så sjukt jävla kul. ångrar verkligen inte att jag gick. helt klart bästa juggefesten hittills. hahah, ja kom hem runt fyra tiden, somnade sex. kunde inte sova :o haha, vaknade för ett litet tag sen. orkar inte berätta speciellt mycket vad som hände under kvällen, men jag hade iallafall riktigt kul :) .. ja, orkar inte skriva speciellt mycket. idag ska jag sola med min storasyster, sen ska jag plugga -.- duscha och förhoppningsvis träffa ena. ett bra sätt och spendera sista dagen på sportlovet. imorn är det alltså skola, ush och fy. men om tre veckor är det påsklov igen! sköönt :D .. aja, skriver väl mer sen istället. ;*




vi drack mer cola, men han killen gick och baxa våra burkar hela tiden :( hahah.

hahaha kunde inte sagt det bättre själv :D


en sjukt underbar och lyckad kväll.

jag orkar inte skriva vad som hände igår och sånt, men hade iallafall riktigt kul. kom hem runt halv två, och låg uppe till fem. kunde inte somna. var med helt underbart folk igår, allt var bra. det enda som skulle kunna varit bättre var väl musiken, haha, men den dög. vi dansade, och nu har jag ont lite överallt. men det är chill, klagar inte. :D det var bääääästa kvällen på riktigt länge. lycka lycka lycka lycka. ikväll skulle jag också på fest, men det blir nog inte så , utan det blir lite annat kul som händer. hehe ;* .. yes,, orkar inte skriva något mer nu. :) jag vet att en blogg utan bilder är tråkigt, men nästan alla mina bilder från datan är borta, och jag kan inte hitta min kamera, så ni får stå ut ett litet tag hehe :D ..


säängen och tv nu, vi hörs imorgon. godnatt :D

133 tonårsfrågor:

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? ja :D
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Hehe, tror inte på kärlek alls.
har du varit kär i någon? Det kan jag säga att jag har, en gång.
är du kär just nu? Nej.

Tio frågor om dig själv

fullständigt namn? Sabina
efternamn? Memic
när fyller du år? 20 juni :D
vad har du på dig just nu? mjukisbyxor,linne,kofta.
vilken årstid är bäst? SOMMAREN helt klart.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? haha vakna bredvid den jag tkr om :)
vad tycker du mest om hos dig själv? Haha oj.. mitt hår när det är platt :D annars mina ögon och mina läppar
vad är du bra på? skämma ut mig haha :D
sover du hellre själv än tillsammans med någon? beror på, men tillsammans med någon tar jag nog.
sov tillsammans med någon eller ensam i natt? helt själv :D

10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? Ingen vet allt om mig.
vem är den roligaste av dina vänner? Diako och Linda. :D
vem är snyggast av dina vänner? Mjau på alexandra ;)
vem är mest partyprisse? hm.. felicia haha :D
vem är den du helst har filmkväll med? Nathalie, Linda, Sewa och Malin.
vem av dina vänner är mest "evil"? får jag välja mig själv? haha annars Linda, helt klart :Ö
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du me dig? hm, antingen malin eller felicia faktiskt :D

10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? syster hehe
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? det funkar :D
vem är farligast i din familj? Haha, vet inte :o
vem ser roligast ut i din familj? jag :D
vem är coolast? den va lätt, jag så klart?
har ni något husdjur? HAHA mina bror räcker ;)
vem sover du oftast med?  kudden :)
roligaste kvällen med familjemedlem? uä, hela familjen.. då äre nog vissa kvällar i bosnien.

10 frågor om idag

vad har du gjort? varit ute, duschat och datan haha
har du varit glad idag? som bara fan :D
har du varit ledsen idag? nej det har jag inte
har du gjort något bra idag? jag gör alltid något bra
vad ska du göra nu? skriva klart denna lista? :D
har du gjort något dåligt idag? hahah har jag nog.
vad har du ätit idag? mat :D
har du duschat idag? aa
är du trött nu? verkligen inte.
vad händer imorgon? feeest tror jag :D

SKOLAN

Går du i skolan? tyvärr så gör jag det..
Har du varit i skolan idag? Haha nej :)

ANNAT

Hur mår du just nu? BRAA! :D
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? klart jag har? :S
Har du piercat dig? nej, men jag vill! :D

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Fäliiciiia :D
Vem ringde du senast? Hehe djana kanske, vet inte riktigt.
Vem sms:a till dig senast? Turken :D hahaha.
Vem sms:a du till senast? Turken hahaha


ÖVRIGT

Är du hungrig nu? Nja, lite faktiskt :D
Vad är klockan nu just nu? 02.41
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? faaaaaaacebook & bloggen

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? typ precis innan hon la sig, så ngn timme sen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? för ngn timme sen :D
Älskar du din mamma? klart som fan <3
Älskar du din pappa? aa <3

SPORT

Går du på någon sport? haha nej :D
I så fall, vilken/vilka? -
Trivs du med de? Aa,  skönt o bara ligga hemma :D
Tycker du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du håller på med den?

ÖVRIGT

Gillar du punk? Mja, :D
Har du sminkat dig idag? aa
såfall, vad för smink? - foundation och mascara

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? Japp
I så fall, vilken låt för tillfället? - Paramore - crushcrushcrush
Vad gillar du för musik? Allt möjligt

KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? Hahaha OM jag har
Har du fler än 3 jeans? Yes
Har du fler än 5 tröjor? Yes
Har du en vit bh? Aa
Har du en svart bh? Mm

SMINK OCH HÅR


Använder du mascara? aa
Använder du Wax? nejj
Använder du ögonskugga? nja, inte ofta :D
Använder du kajal? iinte ofta
Använder du hårspray? när jag fixar mitt hår noga ;ö
använder du volymspray? nej
Andänder du mousse? nejj
Använder du deodorant? såklart?
Använder du skinspray? Nej
Använder du parfym? hehe aa :D
Använder du läppglans/läppstift? Ibland
Använder du brunkräm/foundation? Ja
Uppsatt hår eller hängande ? oj.. uppsatt när de är lockigt, utsläppt när de är platt :D
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar gör jag varje dag, ja.
målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? haha nej, inte varje gång :o ..

lite små ändringar haha.

nu har jag ändrat lite på bloggen som ni kanske ser hehe. har fixat smilyes och ändrat så att rubriken är på mitten. om jag orkar ändrar jag lite mer senare ikväll, annars så fixar jag lite mer imorgon. ska försöka ändra min header och sånt själv, kanske ska göra en nu. sen göra en ny när jag laddat ner photoshop igen, eftersom det försvann när datan var på lagning :( men jag kan ju alltid fixa om det :D haha. har iallafall jätte ont i min mage atm och kan inte sova. ska inte ens försöka. imorn ska jag nog på fest. tror jag. måste kolla med felicia, fast tror hon ska ngn annanstans , men man kan ju alltid kolla. det kommer iallafall bli sjukt kul, som sist vi var där haha :D veeeeeeeet inte vad jag ska göra nu, borde stänga av datan, eftersom nästan ingen rolig är inne. några få. hehe, kanske ska tagga till tv ist? orkar inte sova iallafall :D hahaha. inte än. ska nog göra en lista, så vi hörs snart :)

you know you love me, i know you care.

aso jag måste verkligen börja gå upp tidigare. vaknade halv tre idag, även fast det är skönt och sova, måste jag börja lägga mig tidigare och sånt snart. skolan börjar om fyra dagar -.- haha. idag vet jag faktiskt inte hur dagen ser ut, men jag gillar ändå inte att planera mina dagar :D så det blir som det blir. ska nog snart skriva klart so arbetet, måste verkligen göra det. sen har jag inget mer att plugga, skönt det :) .. ja, just nu sitter jag bara här, med böckerna framme.. haha, men iallafall, väntar faktiskt på min syster. vet inte om hon jobbar eller inte idag, men hon lär ju komma över lite senare ikväll, hoppas jag. aso vet inte varför jag skrev det här inlägget ens. men ja, nu ska jag plugga lite. och kolla på film.


hahaha vi är så sjuka :D


sabina; fjortis i tjej version
kriii; om jag vore tjej , aa.
sabina; aa precis :Ö
kriii; aa precis.
sabina; HAHAHAHHA
kriii; hahahhahaha
sabina; VI SKRIVER SAMMA
kriii; vi skriver samma
sabina; HAHAHAHAHAHH
kriii; hahahahahhaha


tyckte bara min och kriii's konversation var lite rolig, eftersom vi skrev samma sak samtidigt. haha, snacka om klockrent. yes, annars sitter jag och saknar malin, lyssnar på musik, msn och smsar. jätte kul haha.

never regret something that once made you smile.

jag vet inte varför jag bloggar. men har börjat tycka att det är lite små kul sådär. får se hur länge den känslan håller. tröttnar ganska snabbt helt ärligt. iallafall, idag träffade jag malin för sista gången på hela lovet :( eftersom hon är i värmland nu. och hon ska till skåne imorgon hehe :D träffar henne inte förrän på måndag. men men. vi satt hemma hos mig och chillade, sen stack hon, och jag satte igång och lagade mat. sen fick vi gäster, så typ fixade jag en massa. mami är stolt över mig. gah, i'm a good girl. haha, nej men :D i helgen ska jag köpa min cheap monday, om inte innan. :) och på lördag ska jag nog på fest , om ena ska med. hoppas verkligen det. annars vill inte jag heller gå hehe. yes, senare mot kvällen var jag med felicia och kriii. kriii solade, sen stack vi till uh, så gick vi till centrum och köpte sötsaker, sen så stack jag hem eftersom jag bara ätit en snickers till frukost ;ö , så gick hem och åt det jag själv hade lagat. det va faktiskt gott. :o jag som egentligen inte ens kan laga mat :D .. aa, sen nu sitter jag här, med cola. gör inget speciellt, msn, musik och sånt :) .. ska snart ladda ner lite filmer, ha något o göra senare ikväll hehe. aja, orkar inte skriva något mer. kanskee skriver ett inlägg senare ikväll, får se helt enkelt.


här är våra bilder från igår.. min och malins teckningar. vi la sånt glitter och allt på dem, men de synd inte.
Sabinas vs. Malins
Jag behöver inte ens fråga er, jag vet att min blev finare ;*


tack för en helt underbar dag.

hela dagen idag har varit klockren, hjälpte mamma städa och sånt, har varit jätte snäll mot henne den senaste tiden. så ska få ngt, funderar på be henne köpa ett par cheap monday åt mig, eftersom det behövs. har redan börjat planera lite smått vad som behövs innan sommaren. måste köpa nya hörlurar, eftersom jag tagit sönder mina koss. hehe iaf, malin kom typ när jag höll på städa, så hon fick sitta vid datan tills jag blev klar. sen stack vi till willys där vi skulle möta diako och dom typ, så typ fuckade lite planer, så jag och malin gick o köpte pizza :D så bråkade vi om vem som skulle köpa läsk haha sen gick vi runt i märsta, så typ såg vi att uh var öppet, och det va sjukt kallt ute, så vi gick in på uh. där vi två gav dissen till några, ganska taskigt. men vi gjorde det inte med flit. sen målade vi ;$ sånna my little pony grejjer, vi målade typ bara haha. så kom iallafall diako, manne, alieu och alfa. så satte dom också igång och målade haha.  sen bråkade jag och malin om vem som målade finast av oss, alltså jag. vi har massa bilder på teckningarna, lägger upp dem imorgon. så köpte jag och malin läsk igen ja, sen satt dem och spelade gh och så, sen typ stod vi och drev med dom. helt klockrena. så typ gick vi ut, för de va varmt, så stod vi utanför och flippade totalt, aso gud som jag skattade haha, sen på vägen hem hände ngt kul, malin du vet... bakom oss. HAHAHA, kan tyvärr inte berätta de här, men aa de va kul iallafall. sen gick jag med malin en bit, så kom hennes mamma och hämtade henne, så gick jag hem. missade tyvärr dh, men jag hade iallafall kul. ska kolla på det nu på datan ändå. så det är helt lugnt :) imorn på morgonen ska jag träffa malin, jag har hennes hörlurar och hon ska till värmland, sen vet jag inte vad jag ska göra :o .. haha, kanske åker någonstans med Ena. vi får se helt enkelt :D .. har väl inget mer och säga, de kommer nog bli fler inlägg än vanligt ikväll, hehe. så vi hörs lite senare.

if we ever meet again baby,

har varit vaken i en timme nu typ, mamma väckte mig för att hon ska till sjukhuset och jag ska fixa lite här hemma. måste ju vara lite snäll mot henne iallafall ;* plus att jag får pengar av det. idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska kolla vad ena gör lite senare idag hehe. imorgon ska jag nog till odensala med diako och junior. vi ska till malin haha, men får se om jag kan eller inte. för min syster ville typ sola med mig, eftersom hon är ledig just imorgon. så ska snacka med henne under dagen också :D kanske hinner både sola och vara med dem. aa, vi får se helt enkelt. sen fundererar jag starkt på väcka min lillebror snart också, även fast det känns taskigt. men det finns inget och göra ;s har typ inte många alls inne på msn just nu. och dem flesta sover... det borde väl jag också göra, men det inte värt och somna om nu tyvärr. Igår så typ satt jag vid datan ett ganska bra tag, kollade på CSI Miami runt ett också, sen så typ lyssnade jag på musik och smsade. somnade runt halv fyra fan haha. de sjuka är att jag inte ens är trött nu.. men jag är hungrig ;ö hahah! ska nog äta nu :D och fortsätta knarka mina nya favvo låtar haha. vi hööörs la senaare eller någoot sååååånt :D


RSS 2.0