i got a feeling, that tonight's gonna be a good night.

har fått min choklad och mina armband, så behöver egentligen inte blogga. men gör det ändå.
igår var jag med felicia, vi gjorde en massa kul, orkar inte skriva speciellt mycket om det, men aa kul var det iallafall. sen träffade vi natta, som bodde vid mig, felicia stack och vi två började gå hemåt, när vi kommit till typ pizzerian vid mig, så ser vi att de ryker ur kontainern, sen börja det komma massa såna lågor o grejjer typ. helt sjukt, så natta ringde 112, sen efter typ 20minuter kom brandkåren och polisen. sen vare ngn kvinna som gick framför oss som stannade med oss. vi fick förklara massa onödiga saker i detalj, men ah, efter det fick vi gå hem. knasig kväll där på slutet, hehe, men kul var det. fast synd bara att min mobil va död :/, annars hade jag nog fotat. hahaha.

idag hade vi fotbollsturnering, jag spelade inte en enda match, men jag och linda fotate en massa. vi har nog över 1000 bilder, så ladder upp några imorgon eller så. haha, ja, hela dagen spenderades alltså ute, tur att det va skönt väder. när alla hade gått stannade några av oss kvar, och då spelade jag fotboll hahah :D lite sent, men kul var det iallafall. sen planerade vi lite inför valborg. allt är egentligen klart, de enda jag inte vet är vilka som ska med oss :S men det får vi se senare ikväll fan. TAGGAD! fast vet fortfaranade inte vad jag ska ha på mig.. blir galen. städade hela garderoben men kunde ändå inte hitta något. så väntar på att linda ska komma hit, sen får hon välja. eller ah, typ. haha.

imorn blir det grilla med famijen och kusiner tydligen. kan bli ganska kul ändå, hoppas på fint väder bara :D .. nej men det ska nog bli lyckat det också. vet inte riktigt vart jag ska vara, men inte i märsta iallafall. så det kommer inte bli några inlägg förrän imon på kvällen, då kommer det nog en "bild bomb" från idag. min kamera är hos min syster, så om det blir några bilder ikväll vet jag inte. men jag hoppas det. finns säkert ngn som kommer ha kamera med sig, eller iallafall mobilen :D .. hur som helst, linda är nog här när som helst, sen kommer malin och sewa också. sen är det nog dags för tivolit. (y) så vi får höras sen helt enkelt. P E A C E  O U T !


kärlek.


GODNATT.

sista inlägget för idag. skönt. det är ganska jobbigt att blogga, men tänker på mina armband, haha. lägger upp en bild sen när jag fått dem.. ah , ska stänga av datan nu, kolla på tv. kanske äta, beror på om jag orkar HAHA. vi höörs imorn, puuuuuuuuuuuuuuss! :D

tidsfördriv.

År 2009 så..

Vilken klass gick du i - 7/8:an
Vad hade du för hårfärg - jag vet inte riktigt.. brunt och svart i think..
Hur lång var du - 1.64 ungefär.
vem var du kär i - ingen.
Hade du nån Pojk/flickvän - nope.
Vad brukade du göra på fritiden - brukade umgås med min då varande bästavän felicia väldigt mycket.
Vilka umgicks du med - det var nog mest felicia, ena, melina, kriii och några till.
Var allt Bättre då - nej, allt är mycket bättre nu!
Skulle du vilja gå tibx dit - nej, faktiskt inte.
Har du förändrats - ganska mycket faktiskt..

Nu:
Vilken klass går du i -
8:an
Vad har du för hårfärg - brunt.
Hur lång är du? - 1.64 fortfarande hehe.
Vem är du kär i - Ingen.
Har du nån Pojk/flickvän - nej.
Vad brukar du göra på fritiden - umgås mycket med mina vänner.
Vilka umgås du med - sewa, linda, malin, natta, ena, djana osv. hehe
Hur ser du ut - jag är ganska kort, brungröna ögon & har brunt hår.

Har du:
Kysst någon -
  Yes.
sovit brevid någon med samma kön - Haha ja, det har jag.
sovit brevid nån med motsatt kön - Japp.
slagit ner nån - nej, haha.
Ljugit för en bra vän - inte om något allvarligt iallafall.
Svikit någon - nej.

Vem:
Skrev du senast till på msn -
philip och shishi.
Kramade du senast - Mamma <3
sov du hos senast - Malin, älskade Malin.
Vill du vara just nu - Mig själv.
Ringde dig senast - Sewa!

Vad:
Drack du senast -
COCA-COLA!
Köpte du senast - Candy.
Gjorde du igår - Skolan, sen chillade jag med favoriterna
ska du göra imorn - Skolan, sen vet jag inte riktigt.
Vill du göra just nu- Skratta, skrika och gråta av lycka!
Åt du senast - Sallad!
Är närmast dig som är rosa - Läppglans.



Kärlek :
Du är kär nu -
Nej, det är jag inte.
Du har sårat nån så den började gråta - Tyvärr..
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Mh..

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - haha ja.
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Tror det.
Jag har smugut ut utan lov - Hehe nej
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är -
Haha ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Mh..
Jag har fuskat i ett spel - Har jag säkert haha!
jag har struntat i ett prov - Halvt

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
Nej.
Jag har druckit alkohol - Ja.
Jag har tagit medecier mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Nej.
Jag har vaknat gråtande - nej..
Jag har somnat gråtande - Har hänt.

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
Aldrig varit på en.
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du har känt som nyligen som dött - nej.

jag är bäst, men det vet nog alla redan ;)

djana stack precis hem , haha. hon kom på att hon skulle hem och duscha. så nu sitter jag här och gör absolut ingenting.. eller jo, jag snackar med shishi på msn och jag lyssnar på musik.. barca spelar ju mot inter nu, så nästan hela familjen sitter framför teven och skriker. tror dem håller på barca, men är inte säker. själv bryr jag mig inte, real madrid är bäst, så är det bara. :D haha nä men är inte så insatt i fotboll, kollar bara när madrid spelar haha! :D .. haha när jag va på väg hem efter skolan idag, så såg jag att en utav mina grannar hade en sjukt stor Inter grejja på sin balkong. tog kort på den , men bilden blev helt knas, och min USB kabel är också helt knasig. måste försöka fixa den snart haha. åh, jag älskar att jag vet att shishi läser min blogg. och att linda gör. hahaha! :D älskar dom där cpbarnen (a) hahah är så snäll mot mina vänner. ah, okej, nu börjar bror och ermin skrika igen, tror ngn faila på plan HAHA. barca åker nog ut ikväll, det är ju bra :D haha! men skriver snart.

edit: barca åkte ut. helt f*cking happyface :D


" att gråta betyder inte att man är svag utan att man har ett hjärta "

sitter här med djana, vi lyssnar på musik och snackar om sommaren. :D


Söt hon är , visst? :D


quit playing games with my heart..

utvevcklingssamtalet gick skit bra. eller ah, mamma är inte sur även fast det går lite knas för mig i skolan. men jag ska anstränga mig mycket mycket mer i nian. ;) det är faktiskt bara 15 skol dagar kvar.. har ju prao två veckor också. men kommer sakna klassen sjukt mycket under sommaren, eller några iallafall. sen är det dags för nian, sista året tillsammans :o haha! åttan har verkligen gått fort, iallafall den här terminen.. skönt, men ändå inte. hur som helst, helt chill i skolan, brandlarmet var igång igen :s händer rätt ofta nu faktiskt.. men ah, som vanligt så var det inget allvarligt. trodde nästan min marabou skulle dö :( fick inte hämta den heller. jävla lärare :@ haha. men den mådde bra hahah, sjuk jag är. men ah :D fick min marabou av felicia, kom på det imorse, så smsade henne, och hon tog med sig den :D .. nu måste jag fortsätta med bloggningen, så får jag mina armband tills på fredag, det lovade hon mig (a) haha! ibland är det jävligt bra att ha en kompis som pysslar haha.. men orkar inte skriva mer nu, har ändå fyra inlägg kvar att skriva haha! :) så vi hörs snaaaaaaaart!

Klaas - our own way.


<3


never regret something that once made you smile.

kollar fortfarande på tv. ska nog stänga av datan nu, kommer ändå inte orka sitta efter det här inlägget. eller ska lägga in kvällens sista inlägg så fort jag skrivit klart det här hehe. :D har än så länge hållit de jag lovat.. ;) är hur som helst väldigt nervös, har utvecklingssamtal imorn, och det går helt okej för mig, men är verkligen inte nöjd. ska anstränga mig sjukt mycket i nian. det har jag lovat mig själv. :)

sen är jag väldigt ledsen över valborg, :( eftersom meric ska till kista, och " ingen meric, ingen marcus" .. eftersom jag vet att meric läser det här, - jag hatar dig :( fast ändå inte! aja, kommer nog ha kul där ändå. men ah, som sagt. sista inlägget kommer snart!


desperate housewives nu!


biggest loser , hahahah !

hemma nu igen. käkade nyss, ska snart jobba lite matte. ligger före i planeringen, så är faktiskt stolt över mig själv, men ska jobba lite ändå. vi har precis börjat med ett nytt kapitel och vi ska ha prov innan praoen.. helt sjukt. sen borde jag egentligen plugga no, men glömde böckerna i skolan. så gör det imorn istället. hehe pluggisen är här föfan (y) .. men nu ska jag kolla på biggest loser, haha, upptaderingen är bra iallafall :D felicia borde vara stolt (a) .. hörs snart igen :)


ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.

hemma från skolan. dagen har gått fort, det gillas starkt. nu är det bara 16 skoldagar kvar :o :o har ju prao två veckor, så räknar inte med dom dagarna haha. skönt att jag inte praoar ensam iallafall, så kul kommer det säkert bli. men ska fixa lite nu , sen kanske jag ska slagga en timme eller så, är helt dööö trött. :( hörs senare.


fem inlägg idag, yes i'm proud thihi

MITT FEMTE INLÄGG, FELICIA DU SKA VARA STOLT ÖVER MIG NU FAKTISKT. jag håller de jag lovar.

ska iallafall stänga av min dator nu, är helt död, låg uppe och smsade ganska länge igår. kom knappt upp imorse, måste också påminna mig själv om att smsa felicia imorn, för hon ska ge mig marabou. glömmer det alltid :( .. så ska skriva upp det som anteckning nu haha! yes, ska kolla på tv strax, sen ska jag faktiskt sova. så vi hörs imorn.
  peace and love ! 

Dagens låt:


Sabina "Sarrebina" Adelina Desidiera "Mesic" Memic.

PERSONLIGT
Namn:
Sabina Sarrebina Adelina Desidiera Mesic Memic.
Födelsedag: 20 juni, vilket är snart! längtar.
Ögonfärg: brungröna, med en blå "tårtbit"
Hårfärg: försöker få det väldigt ljust, men det är brunt atm.
Längd: det vet jag faktiskt inte.. 165 kanske?
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: tvilling (a)
Skostorlek: 37-38
Rädslor: haha spindlar är min största rädsla tror jag nog :$  
mest använda namn på msn: sabina (?) haha

FAVORIT
Färg:
svart, vit & blå.
Mat: onyttigt antar jag haha
Sport: fotboll.
Glass: donkens, eller ben och jerry's! :D
Godis: allt haha.
Affär: många.
Nummer: 7, 9, 17.
Tuggummi: Det spelar ingen roll, gillar de flesta :p
Helgdag: lördag!
Årstid: SOMMAR!
Radiostation: the voice, lr sthlms enda dansgolv haha!
kroppsdel på motsatta könet: haha .. magen :$

VÄNNER OCH LIVET
vem av dina vänner är mest lik dig: det är olika haha!
vem är mest högljudd: JAG, JAG, JAG ! :D
vem får dig mest att skratta: haha linda! :D
vem har du känt längst: Ena tror jag nog. Ricci har jag känt väldigt länge också.   
vem är blygast: om jag får ta mig själv är det nog jag.
när grät du mest? hm .. det vet jag inte.
vart vill du bo i framtiden: Sverige forstfarande.. skåne eller sthlm :D

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: kan man säga.
Rymt hemifrån: haha beror på hur man ser på saken.  
Tänk på självmord: nej.
Sovit utomhus: haha aah
Spytt i skolan: nope. äckligt ju haha.
Velat bli modell: Haha ah, när jag va liten.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha oja!
Sett en död människa: nä :)
Ätit sushi: smakat.
Varit på scen: haha ja.
Retats: alltid :d
Svurit: bara det jag gör typ :$
Duschar dagligen: varannan dag.
Vill gifta dig: kanske.
Kommer överens med dina föräldrar: sometimes.
Är rädd för åska: nej :o
spelar något instrument: näj haha
Äger en ipod: ja, men den är halvt sönder haha!
sover med gosedjur: nej .. (a)
sjunger i duschen: alltid ;$

THIS OR THAT

pepsi/cola: vilket som (:
mc donalds/burger king: Donken.
singeldate/gruppdate: Vet inte :o beror på
choklad/vanilj:choklad!
jordgubbar/blåbär: jordgubbar
kött/vegetarian: kött!!
tv/film: beror på.
gitarr/trummor: trummor gör mindre ont i fingrarna HAHA
adidas/nike: adidas
kakor/paj: paj
blind/döv: döv

KAN DU
gå ner i splitt: nej, haha funderar på försöka :ö
skriva med båda händerna: haha ja, men det ser sjukt cp ut när jag skriver med vänster :ö
vissla: ja ;)
blåsa en bubbla: ja?
rulla din tunga i en cirkel: ao :d
ha dina ögon i kors: HAHA ja!
nudda näsan med tungan: nej
äta vad du vill utan att oroa dig: haha ah

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade: mamma <3
du pratade i telefon med: jorge ! :D
du msnade med: marcuuus bästa :)
du längtade efter: <3
du skällde på: sewa soon :D

SENAST DU

skrattade; ngn minut sen.
grät: haha jag grät inte för jag va ledsen, utan för jag saknar :) men minns inte när.
filmen du såg: trooor de va paramormal activity, haha! den suger, omg..
tuggade tuggummi: idag
drog ett skämt: kommer inte ihåg :o
sjöng en sång: nu :D

VAR ÄR DU?
vad ser man utanför ditt fönster: park.
lyssnar du på musik nu: haha ja :)
vad har du på dig: mjukis och linne
vad är det på din musmatta: har bärbar ;p

TROR DU PÅ

liv på andra planeter: vetinte.
mirakel: kanske.
kärlek vid första ögonkastet: haha skojar du? ;)
spöken: jaklart (;
tomten: haha vad tror du? (;

ÖVRIGT
hur många kuddar sover du med: just nu - två!
dricker du mjölk: älskar.
person du hatar mest: nämner inga namn.
vad borde man uppfinna: fan vet jag. en sån sak som gör allt man ber den kanske? :o
är du ett hälsofreak: jadå, hela tiden, varje dag.
vilket är det värsta vädret: blåsigt och regningt! :(

jag kommer dampa sönder på sewa snart (a)

nu har jag plattat håret och kollat på two and a half men. ganska kul. jag borde plugga nu, men det gör jag senare ikväll istället. nu ska jag istället kolla runt efter kläder på internet, kanske hittar något gulligt hehe :) .. bara för att skriva något helt ointressant, jag äter banan just nu. och ska om två minuter ringa sewa, för att hon fortfarande inte laddat upp bilderna :o .. cp hone, och imorn är hon nog död haha. mina pannkakor är snart klara, mamma kollade på ngt program innan, så jag fick vänta. men nu står hon i köket och fixar, happyface på mig. måste fixa hennes data nu, eller försöka iallafall. sen ska jag ringa sewa. och sen ska jag ladda upp lite mer grejjer här på bloggen :D så vi hörs snart. puss!

sometimes.. all i do is think about you.

nu blir det ett inlägg utan bilder igen. sitter vid min brors dator, och har inga bilder på den tror jag :o .. ah, kom på att jag hade lovat felicia fem inlägg varje dag, så här kommer det första för idag. bilder från niornas spex kommer lite senare ikväll, ska tvinga lilla sewa att sätta sig vid datan så fort hon kollat klart på sin serie lr vare va hon kollade på haha. mja, skolan idag var väll ganska chill. sista timmen var helt klart skönast, satt utan lärare i ett klassrum och bara chillade hehe, jobbade lite, men vi pratade väll för det mesta (a) som vanligt. jo, bestämde min praoplats idag också. praoar med favoriten linda, kommer bli skit kul, ser faktiskt fram emot det. läste dock inte vart det var.. antingen arlanda flygplats eller arlanda stad. får hur som helst remsor och sånt till buss av skolan, så det är skönt. men hoppas ändå att det är på arlanda stad, för då är vi nära sewa och malin. men vi får se helt enkelt :) .. höll på däcka för ett litet tag sen, men väcktes av mamma, sen orkade jag inte somna om, för jag ville inte missa desperate housewives, trodde det var tisdag. men nejnej :( .. men ska snart kolla på two and a half men, sen ska jag platta mitt hår, som jag färgade igår, lägger upp före och efter bilder senare ikväll kanske, annars blir det nog imorn.. för har faktiskt tappat bort min kamera :( och mobilen suger, så ska leta reda på kameran lite senare. men nu ska jag vänta på att mamma fixar pannkakor åt mig, sen ska jag väll kolla på tv. vi hörs senare (y)

sjukt "gullig" bild på mig från kryssningen. haha som jag saknar en aning faktiskt.


i don't know what i want. but i know it's not you.
no, not anymore.


känslan som verkligen gör så att allt känns helt perfekt. jag är så lycklig med er.

guess what? ni kommer bli skit förvånade! felicia tvingar mig att blogga, konstigt visst? :D

iallafall, igår åkte jag till malin och sov där. vi gick en jävligt lång promenad runt i odensala, det va fett skönt väder. sen typ stack vi hem till henne, käkade, så kom philip dit, sen efter ett tag stack han hem och vi flippade runt med alla roliga killar på våran msn haha, skit kul. sen snackade vi med jorge typ hela natten också typ. riktigt skön snubbe de där alltså. :D ah, vaknade runt nio imorse, * helt sjukt * , kom hem , sen vid två stack jag ut med erik, einar och malin igen. va med dom hela dagen, vi satt i v-ringen och snackade om allt och inget. skönt. just nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på paramore, smsar, och snackar med linda, vi ska tvinga marcus och meric att gå med oss till tivolit på valborg hehe (a) linda och jag är så jävla awesome. jag älskar dig min lilla hoe. ah, jag vet ju att vi kommer lyckas, annars kommer jag bli jäätte ledsen.. kommer iallafall bli helt sjukt kul, och jag är väl typ hur taggad som helst :D .. iallafall, puss! :*


donken

idag har dagen gått väldigt fort. niorna hade spex idag, skit kul och se dom som var utklädda :D .. har lite bilder, ska faktiskt lägga upp dom bloggn :o hehe, jag brukar ju inte göra det som ni märkt. men aja, dom kommer upp så fort sewa orkar lägga in dom. tyvärr raderade jag bilden när jag blir biten av en "vampyr" :( borde inte gjort det. hehe, hur som helst, hade några korta lektioner, film två lektioner efter varandra, så det var inte alls en tråkig dag. längtar ganska mycket till nian faktiskt, det kom jag på idag. hehe, inte mycket kvar nu fan :o ett halvår ungefär. men ja, efter skolan stack jag hem, sen har jag kollat på tv, suttit vid datan och sånt kul. ätit jätte mycket blåbärspaj (a) hahah, jävla tjockis jag är. men ah, hur som helst, orkar inte skriva mer, ska te donken nu. gott gott gott :D vi hörs!


ful bild på mig, men den bjuder jag på. hehe,
HATTEN GILLAS STARKT! :D


i'd give my all for your love tonight..


* paow - mest för att hon är rasist i guess.. eller ja, hon skriver massa skit om blattar på sin blogg iallafall. blä på paow, henne stor dissar vi här ja! :D

* onödiga kommentarer - då menar jag inte random roliga kommentarer. utan om någon köper ngt som t.ex kissie eller dessie har, sen är man helt plötsligt värsta wannabe? :S det är kläder från en vanlig affär?



* mina vänner - dom gör mig glad hela tiden, och jag är lycklig varje sekund jag är med er. ni är allt för mig, och jag älskar er mest. nu menar jag alla mina nära vänner, inte bara tjejerna. även fast ni betyder extra mke :*

* sommaren - jag älskar sommaren! som nästan alla andra gör i guess. och snart är den här! har längtat så sjukt mycket. man kan redan nu gå runt utan jacka, och om en månad borde man kunna gå runt i shorts. i hope!


DROP IT LIKE IT'S HOT!

nu tvingar felicia mig o blogga, även fast jag inte vill... :( haha men aja, jag brukar tvinga henne också, såå! :D men ja, vaknade för ett litet tag sen, nu sitter jag här, dricker läsk, chattar, smsar, musik och sånt. planerar lite inför imorn, ska till odensala och grilla marshmellows med malin, natta, sewa och linda imorn. tror inte det blir någon mer, är inte säker faktiskt. men kul kommer det bli iallafall :D haha. fast tror det kommer regna eller något, ifall de gör det så har malin en sån där öppen brasa , tror det heter så , iaf där ska vi va isf. i thiink. FELICIA PRESSAR MIG, FÖR HON VILL ATT JAG SKA SKRIVA KLART MITT INLÄGG NU! men hon får vänta lite till. hahah, hur som helst, imorn ska bli kuuuuuuul. vad som händer idag vet jag faktiskt inte. :o inte helt säker.. men hur som helst, nu får felicia sitt j*vla inlägg. Puss :D

gjorde det tillsammans med min hoe linda, df vi fick så :o

Är du en bitch?

Du har sagt:
[x] Hora till någon?
[x] Bög till någon?
[x] Slyna till någon?
[x] Slampa till någon?
[x] Fitta till någon?
Totalt: 5

Du har:
[x] Fuskat på ett prov?
[x] Skrikit fula ord till en lärare?
[x] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person?
[ ] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll?
[x] Stått på ett bord och dansat inför folk?
[x] Spottat en person du hatar i ansiktet?
[x] Bitchslapat någon?
[x] Skrikit åt någon i telefon?
[ ] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den?
[x] Sagt/Skrivit att du är snygg?
Totalt: 8

Den senaste veckan har du:
[ ] Vart full? alltså räcknar med helgen.
[x] Skrikit åt en ungdom?
[x] Skrikit åt en vuxen?
[x] Tagit bilder på dig själv?
[x] Vart på fest?
[x] Dissat någon?
[x] Skolkat?
[x] Ljugit för en kompis?
[x] Ljugit för mamma?
[x] Ljugit för pappa?
[ ] Hånglat med 2 personer?
[x] Vart stolt över dig själv?
[] Haft samlag?
[x] Slått någon?
[] Sökt uppmärksamhet?
[x] Gjort något olagligt?
[x] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon?
[x] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det?
[x] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig?
[x] Vart förbannad?
Totalt: 16


När du var under 10 år så har du:
[x] Vart tillsammans med någon?
[x] Slagit någon?
[x] Kunnat ord som Bög/Hora o.s.v?
[x] Visste du var sex var?
[x] Pussat någon?
[] Krossat fönster i skolan?
[x] Lärt dig "dumma" saker av något stora syskon?
[x] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor?
[x] Sagt något fult ord till läraren?
[x] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig?
Totalt: 9


Förhållanden:
[x] Du har vart tillsammans med någon för att du ville vara tillsammans?
[x] Du har dissat någon du vart tillsammans med?
[] Du har avslutat ett förhållande genom att skrika på personen?
Totalt: 2


Övrigt:
[x] Du är tjatig i skolan?
[x] Du är stolt över dig själv?
[x] Du gillar att ha folk runt omkring dig?
[/] Du ska dricka denna helgen?
[] Du ska möta någon du hatar nästa vecka?
[x] Du ska skolka denna veckan?
[] Du vill att folk ska kopiera dig?
[x] Du är sur på någon vuxen just nu?
Totalt: 5,5

Allt totalt: 45,5
0-15 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
15-30: Du kan allt säga emot men du e lite mer schyst.
30-45: Bitch! Du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
45-60: EY bitch! galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså. Dig kallar man t.o.m Bitch


fick upp en massa minnen. tur att jag har två liter coca cola bredvid mig, annars hade kvällen slutat värre än så här. det är nog dags för mig att stänga av datan, titta på tv istället. försöka tänka på annat helt enkelt. peace


let me be there for you anytime, you're so fine.

igår kom kriii, krille, kriii's kusin, melina, natta och malin till mig, för jag är segast. sen stack vi till uh. hade kul faktiskt. träffade en massa människor och så. musiken var tusen gånger bättre den här gången än förra. och så var det mycket mer folk den här gången också. tyvärr slutade kvällen illa. men innan dess hade vi skit kul. vi var med diako och dem under hela kvällen, eller för det mesta iallafall. roliga människor de där :D .. när jag kom hem , firade vi pappa ett tag. käkade tårta och sånt haha. :') .. alla andra somnade medans jag satt uppe med min mamma, jag älskar henne. hoppas. aja, sen efter somnade jag väll runt sju, vaknade, bråkade som fan, somnade om, vaknade. och sen dess har jag haft jävligt ont i min nacke. :/ fan. aja, var med syskonen hela dagen idag faktiskt. skönt. aa, imorn ska jag vara med en av mina favorit brudar, alexandra. (malin) haha hon gillar inte att jag kallar henne alexandra :D och just därför gör jag det. hahah. vad vi ska göra vet jag inte. men det är sista dagen på lovet imorn. ska försöka tvinga henne att åka till sollentuna c med mig, men vi får se. måste hur som helst snacka med henne om en massa saker. sitter och lyssnar på Sean Paul, kärlek. Snackar med lite folk på msn, och smsar. ngt fattas.. Coca Cola. orkar inte ställa mig upp och hämta den, fast den bara ligger i vardagsrummet. har tyvärr blivit beroende av cola, och dricker det hela tiden typ. lite synd. men det är så gott. jag saknar hur det va förut. och då menar jag inte förra året, ush på den tiden. utan för två år sen. 2007. saknar det för en massa anledningar. men mest för att livet var så enkelt då. men livet är sweet nu också. ye, nu blev jag jävligt sugen på cola. måste hämta. skriver kanske sen. btw, hade SJUKASTE drömmen inatt. hahahah kanske berättar om den sen. vill också ändra min design, så ska kolla runt om jag kan fixa de. fast ps är borta :(


till min kines kompis jeffrey! :D


ALLA MÅSTE SE DET HÄR, JEFFREY I SINA BÄSTA DAGAR.
HAHAHHA, KAN INTE SLUTA SKRATTA!


listan baxad av berta! hahah

DIG SJÄLV:

1. vad heter du? - Bara för att överdriva - Sabina 'Sarrebina' Desidiera Adelina 'Mesic' Memic.
2. hur gammal är du? - jag fyller 15 snart. längtar!
3. hur många piercingar har du?- öronen.
tror jag sumpade överläppen.
4. har du pojkvän? Nej
5. är du kär? Haha nej.
6. vem är din bästavän? - Malin, Linda, Sewa och Nathalie.

KLÄDER:
1. vad har du på dig idag? - svarta jeans, svart linne, vitt linne och grå kofta.
2. har du bytt om idag? - Ja haha.
3. favorittröja? - hm .. ingen speciell ;p
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? - chinooooooos!
5. har du gett bort kläder nån gång? - haha ja.
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? - haha mja
7. har du handlat kläder genom internet? - yes
9. fulaste plagget andra könet kan ha? - vet inte riktigt 

FAMILJEN
1. bor dina föräldrar ihop? - haha
2. hur många syskon har du? - 2
3. vad är det senaste du sa till din mamma? - okej, tack.
4. vilken mat lagade din pappa senast? - minns inte riktigt
5. hur många ställen har du bott på? - runt 4st
6. vem i din familj stör du dig mest på? - haha lillebror.
7. vilken familjemedlem är snällast? - det beror på.
8. när hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - inte så längesen
8. hur gammal är din mamma? -  ä nte säker , men 40+
10. hur gammal är din pappa? - 40+

KOMPISAR:
1. bästa vän/vänners namn? -
tar dem närmsta tjejerna nu då, nathalie, sewa, malin & linda.
2. när var du senast med nån kompis? - ngn timme sen.
3. vem sov du hos senast av dina kompisar? - lindaa
4. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - halvt. haha
5. vem har du varit kompis med längst? - ena och ricci.
6. vem känner dig bäst? -
ohdear.. ena tror jag.
7. längsta tid du varit osams med en kompis/kompisar? - ngn månad. glidit ifrån under en längre tid.
8. skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja? - har jag gjort flera gngr haha!
9. känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - förut ja. inte längre.

SISTA SOM
1. Du fick en puss av? - hm .. linda kanske hehe
2. Sov med dig i samma säng (förutom dig själv)? - minns inte riktigt.
3. Du delade ett riktigt skratt med? - linda
4. Du gick på bio med? - Sewa, Linda och Malin <3
5. Du höll i handen? - Minns inte.
6. Du var på stan med? - Äe.. bästavännerna i think.
7. Delade en pizza med dig? - haha malin!
8. Du fick telefonsamtal av? - Linda älskling.
9. Skicka ett sms till dig? - barbara.
10. Du kramade? - mamma.

Trust is like a mirror. You can fix it if it’s broke but you can still see the crack in the motherfucker’s reflection.


cuz when you think about it.
you're the one standing alone, not me.


du har tagit mitt liv ifrån mig, det är dags att ta tillbaka det nu.


It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance I promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said


And you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless, sometimes
Wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would

Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you have always keep passing me by

But you never were, and you never will be mine

[Spoken:]
I saw you at the station
You had your arm around what's her name
She had on that scarf I gave you
and you got down to tie her laces

Cause you never were, and you never will be mine
(You looked happy and that's great)
No, you never were, and you never will be mine
(I just miss you, that's all)

Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you have always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine
Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you have always keep passing me by
No, you never were, and you never will be mine


DONT YOU WISH YOUR GIRLFRIEND WAS CRAZY LIKE ME?

jag tvingar felicia o blogga , så hon tvingar mig -.- ush. men jaja. bråkade med min lillebror om en cola nyss, eller aso ja haha, men jag fick som jag ville. så dricker cola nu. fast drack typ 2liter fanta nyss ;o hahahah! fan , jag måste sluta med att dricka läsk. LOVET HAR BÖRJAT. eller aso fick lov i torsdags , men whatever. har massa planerat, skulle gjort massa idag, men cp väder. DET SNÖA?!? DET ÄR APRIL?! men aa, skit samma. :) vad jag ska göra imorn vet jag inte, trooor de blir sewa, men vi får se :) .. HAHA shishi vill veta min blogg :( så han kommer läsa det här inlägget snart. :D och alla andra -.- men jaja. inte så farligt. kryssningen ägde. KANSKE lägger in bilder, troligtvis kommer de några. men får se om jag pallar. gillar fortfarande inte att blogga haha. :D NU HOPPAS JAG FELICIA ÄR NÖJD MED MITT INLÄGG, NU SKA JAG KOLLA HENNES BLOGG. OCH DET BORDE NI OCKSÅ GÖRA, SÅ HÄR KOMMER EN LITEN LÄNK; fääääääääliicia MIHIH, PUSS! :*
edit: linda skrev på fb nyss, blir en dag med den sjuka kurden imorn. LOOVE HER.


aso sååå sööööööööööööt biiiild :D
de är little shishi. undra om folk kmr tro att du är så liten nu?
HAHAHA :D


Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes.. all you need is one

LYCKA LYCKA LYCKA. JAG KÄNNER LYCKA!
det är första april och snart, riktigt snart är sommaren här.
sista dagen i skolan imorn också!
LYCKA!


RSS 2.0