sabina is bored

just nu har jag riktigt j"vla trakigt. det e ju helt sjukt, jag har ingen aning om vart min kusin e.. och jag har inte atit po hela dagen, jag e inte ens hungrig.. det e bra nu nar det ar sommar, haha jag har typ inte tid och ata (a) hihi. mja, e ju sjalv hos min moster, mamma och lillebror akte hem for ngn dag sen. sjalv pallade jag inte. men ska hem imorgon. so kommer inte kunna blogga. men ja, hade sakert endo inte haft tid :) dom gjorde ngt med poolen idag, so imorgon blir det miiiicket bada, hihih.

idag var jag i stan med min kusin :) vi tittade runt po lite saker, kakade glass och snackade. mysigt. hon kopte faktiskt ett jatte gulligt linne till mig oso. perfekt sommar linne. ja, sen langtar jag tills resten av familjen kommer hit :) saknar dem. och eftersom jag vet att min syster laser min blogg moste jag bara fo skriva - ta med dig mina converse, och den fula lilla mobilen. hehe aven fast felicia skrev det till henne igor.. viktigaste av allt e att hon tar med sig mobilen. jag har liksom basta planen ever (y) .. Mohaha! Men ska dra nu , hors kanskee imorn. om jag har tid och skriva (a) hehe.

bosnien / grattis elskling.<3

hejsan. ska strax aka ivag fran min moster. alltsa kommer jag inte kunna sitta vid datan, eftersom jag inte har internet hemma an. men det ska min snalla pappa fixa so fort han kommer hit. do kommer det bli valdigt mycket bloggning.. tror jag. hehe.

tiden har gott sjukt snabbt idag aven fast jag inte gjort natt vettigt alls. bara suttit har och njutit av solen. det ar sa sjukt varmt har alltsa :o .. har varit har en dag typ, och har redan blivit brunare. riktigt najs. jag har ju snackat med alla sotnosarna i sverige, och som sager att det regnar.. stackars er sager jag bara. hihi.

men ja, ska nog skynda med att byta om nu, sitter i shorts och linne.. inte kallt an, men det kommer det nog bli mot kvallen. har ingen aning om vad jag ska hitta po senare. det for vi se :) .. men ja , skriver val nasta gong jag sitter vid datan. puss.

btw: JAG SAKNAR ER ALLIHOPA!

& grattis pa fodelsedagen felicia elskling. jag hoppas du har besta dagen. onskar jag kunde varit dar :/ .. elskar dig mest bastis.


arlanda..

.. here i come. ska snart åka iväg, flyget åker klockan 7 ikväll, så kommer kunna smsa ett tag. har nyss sagt hejdå till bästa felicia och nu är mina ögon helt fyllda med tårar.. kommer sakna alla. hörs senare, puss.

hehe..



Jag har haft ganska mycket att göra den senaste tiden. Skriver senare.


100609

Nu är jag oroligt glad! Imorgon är det skolavslutning och vi har fått tillbaka alla våra prov. Är faktiskt nöjd med betygen, men mest nöjd är jag såklart med engelskan! Hehe :$ .. Trots att vädret är sämst ska jag gå till Felicia strax. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på .. Imorgon ska jag ha klänning på mig, så jag lär nog frysa? För det ska tydligen regna. Efter avslutningen vet jag inte vad jag ska göra .. Den slutar sjukt tidigt, runt 10 tiden.. Det är ganska skönt ändå.

Ikväll så ska jag faktiskt färga mitt hår :o jag hoppas verkligen det blir lyckat. Sen ska jag smsa Ena och se vad hon gör, be henne platta mitt hår och typ ja, fixa det lite och sånt :) .. Var faktiskt med henne igår, efter att Kriii hade lämnat av mig med moppen, hihih :$ det var längesen jag åkte. Snackade med honom ett tag, sen träffade jag Ena en snabbis, vi var ute och snackade en stund, kom hem runt halv tolv tror jag. Sen satt jag bara hemma och tittade på tv :)

Men nu ska jag börja fixa mig lite, sen ska jag dra till bästavän, kanske kommer blogga därifrån, får se :) men ja, vi hörs!

the memories of you.

pallar inte skriva, inte på humör. lägger in en låt istället.



i can't stop smiling, cause i'm always thinking of you.
you will always make me smile, i just know it's true.

sista fredagen i skolan.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit ute och fryst med Felicia. Vi har suttit i en park och snackat, sen typ väntade vi på Melina ett tag. Har väl inte gjort så mycket idag. Sista fredagen i skolan idag! Sen efter skolan gick jag hem, sov i typ 4 timmar , behövdes verkligen , sen gick jag ut , haha. Min kusin tog studenten idag och jag är lite avis :$ haha jag har 5 år kvar i skolan -.- men ja.. Har verkligen ingenting och skriva :o ... Helt tom. Kanske kommer med dagens låt lite senare, men vi hörs.



Du är världens sötaste.

godnatt.

Har inte haft tid och skriva. Har precis duschat och ska nu gå lägga mig. Hörs imorn!


solar

Tjena, sitter på balkongen och solar.. Det är sjukt varmt ute, jag kommer nog svimma snart :o det känns som det iallafall. Haha har absolut ingenting planerat för idag, ska kolla vad Ena gör, ifall hon pallar platta mitt hår sen gå ut ett tag. Måste passa på idag, det ska tydligen regna imorgon? Hoppas inte det... Men ja. NU är det verkligen sommar, första juni.... Woho! Men ska tillbaka ut med syster nu, hörs sen!

RSS 2.0